Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Ave Maria University

Ave Maria University

Ave Maria University

Introducere

Ave Maria University este o instituție catolică de arte liberale de învățământ superior dedicată Mariei Maica Domnului, inspirată de Sf. Ioan Paul al II-lea și Sfânta Tereza de Calcutta și dedicată formării de adepți veseli și intenționați ai lui Iisus Hristos prin Cuvânt și Taina, bursă și slujire.

Ave Maria University este mândră de identitatea sa catolică. Preasfințitul Frank J. Dewane, Episcopul Eparhiei Veneției din Florida, a înființat Ave Maria University ca Universitate Catolică în conformitate cu liniile directoare ale Codului de Drept Canon. Recunoașterea Ave Maria University ca Ave Maria University Catolică este acordată pe baza angajamentului Universității de a continua să fie ghidat de învățăturile Bisericii Catolice și de fidelitatea față de constituția apostolică Ex Corde Ecclesiae.

„Universitatea oferă o expresie atât de clară a misiunii educației catolice.” (William Cardinal Levada, prefect al Congregației pentru Doctrina Credinței)

„Și astăzi, aici, la Ave Maria, aici, în sud-vestul Floridei, Biserica este vie și tânără.” (Arhiepiscopul Thomas Wenski de Miami)

„Dacă a existat vreodată o instituție care să exemplifice spiritul generației Ioan Paul al II-lea, aceasta este Ave Maria University .” (Carl Anderson, Cavalerul Suprem al Cavalerilor din Columb)

Înființată în fidelitatea față de Hristos și Biserica Sa ca răspuns la chemarea Vaticanului II pentru o mai mare mărturie laică în societatea contemporană, Ave Maria University există pentru continuarea predării, cercetării și învățării la nivel de licență și absolvent în tradiția permanentă a gândirii catolice în atât la nivel național, cât și internațional. Universitatea își ia ca misiune sponsorizarea unui curriculum de educație pentru arte liberale dedicat, așa cum este articulat în constituția apostolică Ex Corde Ecclesiae, avansării culturii umane, promovării dialogului între credință și rațiune, formării bărbaților și femeilor în virtuțile intelectuale și morale ale credinței catolice și dezvoltarea programelor profesionale și pre-profesionale ca răspuns la nevoile locale și societale. Fiind o instituție dedicată principiilor catolice, Universitatea recunoaște importanța creării și menținerii unui mediu în care credința să informeze viața comunității și să se exprime în toate programele sale. Universitatea recunoaște rolul central și indispensabil al Ordinarului eparhiei de Veneția în promovarea și asistarea în conservarea și consolidarea identității catolice a universității.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Ave Maria

    Avenue Maria Boulevard,5050, 34142, Ave Maria

    Întrebări