Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

American University - Washington, DC - College of Arts and Sciences

Introducere

Dean Bine ai venit

CAS Dean Peter Starr

O Colegiul de Arte si Stiinte de la Universitatea Americana vă oferă o educație provocatoare artele liberale într-o comunitate vibrantă și diversă de elevi din toate cele 50 de state si 150 de țări. Colegiul de Arte și Științe Facultatea include artiști remarcat nivel național și internațional, cercetători, profesori și-au angajat să abordari inovatoare pentru instruire și excelență în cercetarea și eforturile creative. În fiecare an, lideri mondiali, oameni de știință distinși de la alte instituții, și practicieni bine-cunoscute în domeniile lor vin la campusul de a încuraja dezbatere deschisă asupra problemelor actuale și de a expune pe elevi la evoluțiile de ultimă oră în domeniile lor.

Indiferent dacă alegeți un student domeniu major sau stabilit de studii postuniversitare sau de design de studii interdisciplinare propria, va angaja în cercetare intelectuală serioasă în sala de clasă. Veti beneficia de o gamă largă de stagii și activități de servicii comunitare în domeniul artelor, educației, științe umaniste, științe naturale și științele sociale în Washington, DC, și au posibilitatea de-pe cont propriu sau în colaborare cu un membru al facultății-to participa la cercetare și de creație eforturile, precum și în mai multe cluburi, activități studențești și organizațiile de servicii în campusul UA.

Experiențe în interiorul și în afara sălii de clasă va crea viziune largă și înțelegerea va trebui să fie de succes in cariera ta viitoare și de a deveni un cetățean educat și responsabil al lumii.

Misiune si Fapte

O Colegiul de Arte și Științe este dedicat excelenței în predare, burse, arte, și servicii pentru, și a comunităților sale locale, naționale internaționale.

Colegiul oferă o educație bogată în artele liberale și științe pentru toate studenti la Universitatea Americană, oferind programe de studiu provocatoare pentru majors sale universitare și postuniversitare; și încurajează cercetarea restante, practica, și activitate creatoare.

Colegiul se angajeaza sa scopurile de bază ale educației liberale: promovarea discursul liber și rațional, promovarea o înțelegere a diversității experienței umane, asigurând competențele intelectuale critice necesare pentru a naviga-o lume în schimbare rapidă, și integrarea de cunoștințe dincolo de granițele disciplinare.

istorie

O perspectivă globală, idealism practic, o pasiune pentru serviciul public: Sunt parte a American University azi, și au fost în aer în 1893, când a fost inchiriat de AU Congres. George Washington a visat o "universitate națională" în capitala națiunii. Dar a fost nevoie de John Fletcher Hurst a constatat o universitate care, în multe feluri, întruchipează visul.

Președintele Woodrow Wilson a dedicat oficial universitatea pe 27 mai 1914 primii studenți absolvent au fost admise. Colegiul de Arte Liberale a fost înființată în 1925, cu primele 75 de studenți de licență a recunoscut că toamna.

De-a lungul istoriei de American University, Colegiul de Arte și Științe a schimbat numele de mai multe ori ei. La prima cunoscut sub numele de "Colegiul de Arte Liberale," numele a fost schimbat la "Colegiul de Arte si Stiinte" în 1939. Pentru o scurtă perioadă a fost cunoscut doar ca "Colegiul de licență", până când numele a fost convertit înapoi la "Colegiul de Arte si Stiinte" în 1956.

Cea mai mare școală sau colegiu de la American University, Colegiul de Arte și Științe are in prezent 2,931 studenți, 339 full-time facultate, și mai mult de 150 de grade oferite. În timp ce Colegiul este în continuă creștere, angajamentul de a promova discursul liber și rațional, promovarea o înțelegere a diversității experienței umane, asigurând competențele intelectuale critice necesare pentru a naviga-o lume în schimbare rapidă, și integrarea de cunoștințe dincolo de granițele disciplinare nu se schimbă niciodată.

Locații

  • Washington

    4400 Massachusetts Avenue, NW, , 20016, Washington

Întrebări