Keystone logo
Autonomous University of Tamaulipas (Universidad Autónoma de Tamaulipas (UAT))

Autonomous University of Tamaulipas (Universidad Autónoma de Tamaulipas (UAT))

Autonomous University of Tamaulipas (Universidad Autónoma de Tamaulipas (UAT))

Introducere

Cu o experiență care depășește șaizeci de ani, Universitatea Autonomă din Tamaulipas (UAT) este cea mai puternică, mai largă și mai prestigioasă instituție de învățământ superior din Tamaulipas, un bastion al generației de cunoștințe cu valori.

Misiunea sa este de a instrui profesioniști cu înaltă pregătire, de a efectua cercetări științifice care contribuie la îmbunătățirea condițiilor societății, precum și la conservarea și diseminarea culturii, științei și artei.

În regiunile nordice, centrale și sudice ale statului, instituția are douăzeci și șase de campusuri, trei centre lingvistice și unsprezece centre de cercetare repartizate pe opt campusuri, precum și șapte unități academice pentru educație permanentă. Acest lucru îi permite să ofere servicii de educație și multidisciplinare în toată Tamaulipas, devenind astfel un motor al dezvoltării de stat și regionale.

Este membru al Asociației Naționale a Universităților și Instituțiilor de Învățământ Superior și al Consorțiului Universităților Mexicane, precum și al Asociației Mexicane a Centrelor pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici. În plus, este recunoscut de Consiliul Național pentru Standardizare și Certificare a Abilităților de Muncă ca organism de certificare.

Înscrierea la UAT este în jur de patruzeci de mii de studenți; dintre acestea, aproape treizeci și șapte de mii corespund nivelului universitar, care reprezintă o treime din numărul total de studenți care frecventează nivelul superior din stat.

Locații

  • Ciudad Victoria

    Mariano Matamoros,S/N, 87000, Ciudad Victoria

    Programe

      Întrebări