Keystone logo
Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)

Introducere

Despre AMPA

Academia de Muzică și Arte Speciale (AMPA) este unul dintre principalii furnizori terțiari din Australia de educație artistică.

Educarea și inspirarea artiștilor tineri de peste 20 de ani, AMPA se angajează să ofere cea mai înaltă calitate studiilor universitare și postuniversitare, concentrându-se pe artele spectacolului, inclusiv muzică contemporană, jazz și clasică, performanță dans (modern, balet, jazz, contemporan și hip hop ), teatru de muzică, compoziție / producție muzicală și managementul artelor.

Având o abordare personală distinctivă, un personal didactic de înaltă calitate, accentul pe studiile bazate pe performanță și pe studiile individuale, AMPA echipează artiști talentați cu abilități esențiale pentru a reuși ca muzicieni, dansatori, artiști interpreți, compozitori, producători, coregrafi, profesioniști din industrie din Australia și din întreaga lume. Având în vedere cerințele unor astfel de industrii extrem de competitive, prioritatea maximă a AMPA este de a dezvolta artiști inspirationali și competenți, care vor lăsa un impact durabil asupra oricărui domeniu pe care îl aleg.

Acreditarea în învățământul superior

 • AMPA este un furnizor de Învățământ Superior înregistrat prin Agenția de Calitate și Standarde în Educație Terțiară (TEQSA)
 • AMPA este un furnizor de ajutor FEE înregistrat pentru toate cursurile sale
 • AMPA este înregistrată în Registrul comunității instituțiilor și cursurilor pentru studenții străini (CRICOS)
 • AMPA este AUSTUDY / ABSTUDY aprobat pentru toate cursurile cu normă întreagă
 • AMPA este membru al Consiliului Australian pentru Educație și Formare Privată (ACPET)

Misiune

Misiunea AMPA este de a oferi cele mai înalte standarde de muzică și de educație artistică prin:

 • Furnizarea de programe terțiare, formare și cercetare de calitate internațională;
 • Absolvenții săi au o capacitate mai mare de cunoștințe, abilități și practici profesionale;
 • Inspirația pentru creativitate, aprecierea și angajamentul față de muzică și artă în toți oamenii

Declaratie de viziune

AMPA se angajează să devină un lider al educației muzicale și artistice din Australia și dincolo de aceasta, încercând în mod constant să se distingă în performanță, creativitate și bursă. Elevii sunt educați la cele mai înalte standarde pe baza celor mai bune practici posibile. Prin intermediul absolvenților noștri, al facultății și al comunității, AMPA încearcă să lase un impact pozitiv asupra artei muzicale și artelor spectacolului.

Locații

 • Surry Hills

  136 Chalmers Street, NSW 2010, Surry Hills

  Întrebări