Keystone logo
American Institute of Applied Sciences in Switzerland

American Institute of Applied Sciences in Switzerland

American Institute of Applied Sciences in Switzerland

Introducere

AUS.swiss/about-ranking"}" />

QS World University Ranking 2023
/ https://aus.swiss/about-ranking

Despre AUS

American Institute of Applied Sciences in Switzerland ( AUS ) este o instituție privată și pe deplin acreditată de învățământ superior, care oferă programe de licență și postuniversitare în studiul administrației afacerilor, împreună cu mai multe oferte de specializare în industrie.

AUS este în parteneriat cu Universitatea Tiffin din Statele Unite, permițând studenților AUS să obțină o diplomă dublă de la ambele universități. În plus, AUS este mândru să fie recunoscut ca un centru oficial de instruire autorizat IATA (International Aviation Transportation Association), oferind studenților mai multe opțiuni pentru a-și construi și dezvolta cariera în aviație.

Toate cursurile sunt predate în limba engleză de către vizionari internaționali de top în afaceri care aduc în sălile de clasă o vastă experiență de predare și de afaceri. Folosindu-și rețelele, profesorii noștri invită lideri din industrie la prelegeri și discursuri invitați, aducând experiență practică și expertiză suplimentară instituției.

Studenții AUS reprezintă peste 45 de naționalități din Asia, Europa, Africa sub-sahariană și regiunea MENA, împărtășindu-și experiențele, perspectivele culturale și diversele experiențe de lucru, susținând perspectiva globală a AUS .

AUS este înființată în conformitate cu legea elvețiană și recunoscută de Departamentul de Educație din Cantonul Vaud ca Institut de Învățământ Superior. AUS este membru al Federației Elvețiene a școlilor private ( FSEP ) și al școlilor private elvețiene ( AVDEP ). AUS este acreditat de IACBE ( Consiliul Internațional de Acreditare pentru Educația în Afaceri ) și Consiliul pentru Acreditarea Învățământului Superior (CHEA).

Specializările cu două diplome AUS sunt acreditate în continuare de Comisia pentru Învățare Superioară (HLC) și Consiliul de Acreditare pentru Școli și Programe de Afaceri (ACBSP)

Colaborări globale

Absolvenții de astăzi trebuie să concureze pe o piață a muncii care necesită abilități tehnice puternice, pe lângă cunoștințele și competențele de bază în afaceri. Ne asigurăm că studenții noștri au acces la cele mai recente instrumente din lumea afacerilor, aderându-ne la IBM Academic Initiative și devenind un Centru de Formare Autorizat Apple pentru Educație.

180489_UniversityRanking.png

Locație

American Institute of Applied Sciences in Switzerland este situat în inima orașului Riviera Elvețiană La Tour-de-Peilz, care este situat în cantonul Vaud, în partea francofonă a Elveției. AUS oferă studenților din întreaga lume oportunitatea de a câștiga o experiență de afaceri academică cu adevărat remarcabilă și globală. Campusul în sine este situat în micul și încântător oraș La Tour-de-Peilz, nu departe de Lacul Geneva. Locația geografică permite studenților noștri să se bucure cu adevărat și să exploreze toată natura Elveției. Deoarece Geneva este la 50 de minute, iar Lausanne este la doar 25 de minute de La Tour-de-Peilz.

Elveția însăși este situată chiar în inima Europei, ceea ce permite și le permite studenților să călătorească și să exploreze cele mai apropiate țări vecine, cum ar fi Germania, Franța, Italia, Țările de Jos, Spania, Portugalia, Republica Cehă și multe alte țări uluitoare din Europa. O experiență de studiu în străinătate în Elveția este ceva cu adevărat remarcabil și extraordinar.

184289_AmericanUniversityofAppliedSciencesInstituteinSwitzerlandLocation.png

Motive pentru a studia la AUS

1. Educație de înaltă calitate

Cufundați-vă într-un mediu de studiu vibrant în care excelența domnește suprem și oportunitățile de creștere personală sunt abundente. Cu o reputație globală puternică ca centru de excelență educațională, Elveția vă va oferi o educație de clasă mondială. Îmbrățișați un amestec unic de curricule americane și elvețiene într-un cadru intim de învățare, în care clasele mici (doar 20 de studenți pe clasă) permit mentorat personalizat și consiliere din partea instructorilor. Cu un raport facultăți-student de 1-7, vă veți bucura de o relație de lucru strânsă cu profesorii dvs., deschizând ușile către un viitor mai luminos.

2. Mediu de învățare interactiv

Atmosfera de învățare dinamică și interactivă de la AUS care favorizează creșterea și succesul. Cu clase mici, veți primi atenție și îndrumare personalizate, oferindu-vă instrumentele de care aveți nevoie pentru a prospera. Alăturați-vă unei comunități de studenți motivați care sunt dornici să învețe, să participe și să fie inspirați. Îmbrățișează oportunitățile nesfârșite de implicare și explorare și pregătește-te să te avânti!

3. Învață afaceri

Experimentează o educație unică în care teoria devine practică. Profesorii noștri nu sunt doar academicieni, ei trăiesc, inspiră exemple de succes, aducându-și experiențelor profesionale viață în sala de clasă. Veți pleca nu doar cu informații, ci și cu o înțelegere cuprinzătoare a modului în care vă aplicați cunoștințele în lumea reală. Pregătește-te să prosperi într-un mediu de învățare dinamic, practic, care te va duce la noi culmi.

4. Mediul multicultural

Împuterniciți-vă ca lider și cetățean global, studiind într-un cadru divers, multicultural. La AUS , veți face parte dintr-o comunitate vibrantă formată din peste 45 de naționalități, permițându-vă să vă extindeți perspectivele și să obțineți o apreciere profundă pentru diversitatea culturală. Cufundați-vă într-o comunitate care celebrează diferențele și vă permite să prosperați în lumea interconectată de astăzi. Alăturați-vă nouă și deveniți o persoană completă, cu minte globală!

5. Curriculum relevant și concentrat

Studierea într-un mediu multicultural Programul academic de la AUS a fost reproiectat și creat pentru a garanta că este relevant pentru un mediu de afaceri în continuă schimbare și că studenții absolvă cu abilitățile critice necesare pentru angajare. Abilitățile 4IR ale studenților AUS sunt dezvoltate prin învățare prin practică și aplicare, precum și prin feedback și coaching. Fiecare curs implică teorie, precum și dezvoltarea abilităților hard și soft prin două oportunități de învățare experiențială, cum ar fi:

 • Simulările

 • Prezentări - individuale și / sau de grup

 • Studii de caz

 • Proiecte - individuale și / sau de grup

6. Sprijin pentru studenți

La AUS , suntem dedicați să facem tranziția către campus fără probleme pentru studenții internaționali. De la obținerea unui permis de ședere pentru studenți până la găsirea cazării perfecte, oferim sprijin activ și îndrumare la fiecare pas. Permiteți-ne să vă ajutăm să vă instalați și să vă concentrați pe ceea ce contează cu adevărat - educația și creșterea dvs.

Grade și specializări AUS

American Institute of Applied Sciences in Switzerland oferă o gamă largă de diplome și specializări de licență și master în afaceri.

La AUS , colaborăm cu organizații de top la nivel mondial pentru a oferi studenților noștri o oportunitate unică de a absolvi mai mult decât o diplomă.

Două licențe

160078_tiffin-university.png

Studenții de la American Institute of Applied Sciences in Switzerland pot decide să se specializeze și să obțină un program de două diplome cu Universitatea Tiffin din Statele Unite ale Americii.

Universitatea Tiffin este acreditată de Consiliul de Acreditare pentru Școli și Programe de Afaceri (ACBSP), Comisia de Învățare Superior ( HLC ), una dintre cele șase agenții regionale de acreditare din SUA și Departamentul de Învățământ Superior din Ohio.

Majoritatea guvernelor din întreaga lume recunosc acreditarea HLC și, astfel, vor recunoaște diplomele duble AUS .

Statistică

 • Studenti internationali:

  80%

 • 0
 • Raport student-facultate:

  7 la 1

Burse și finanțare

Oportunități de burse

Studenții care aplică la American Institute of Applied Sciences in Switzerland pot, în paralel, să solicite burse parțiale bazate pe merit și pe nevoi, care pot acoperi până la 20% din taxele de școlarizare, dacă studenții sunt considerați eligibili.

Clasamente

QS World University Ranking 2023 - American Institute of Applied Sciences in Switzerland

Clasamentul QS Stars 2022

American Institute of Applied Sciences in Switzerland a primit un rating de patru stele în sistemul de rating QS Stars 2022 .

AUS a primit cel mai înalt rating posibil de cinci stele în categoria de criterii de specialitate de Predare și Studii de afaceri și management.

AUS a primit un rating de patru stele pentru facilități, inclusiv facilități din campus, facilități sportive și locuri de cazare pentru studenți. Suntem încântați să primim această recunoaștere, deoarece facilitățile noastre au fost renovate recent și ne angajăm să îmbunătățim mediul înconjurător pentru a satisface nevoile studenților și membrilor facultății noștri.

În plus, AUS a primit un rating de patru stele în Angajabilitate, ceea ce implică o rată remarcabilă de angajare a absolvenților și reputația angajatorului.

Mai mult, QS Stars Rating marchează o recunoaștere internațională semnificativă, dezvăluind punctele noastre forte de bază și oferindu-ne un instrument pentru progres și dezvoltare continuă.

American University in Switzerland Ranking 2022

Locații

 • La Tour-de-Peilz

  Chemin du Levant 5, 1814, La Tour-de-Peilz

Întrebări