Keystone logo
The American University of Rome Master în arte în studiile privind alimentele
The American University of Rome

Master în arte în studiile privind alimentele

0 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* Taxele de studiu pot fi plătite în 3 tranșe; Costurile pentru cetățenii americani și rezidenți permanenți și cetățeni canadieni: 20,000 dolari, costurile pentru cetățeni și rezidenți permanenți ai altor țări decât Statele Unite sau Canada: 15.000 Euro

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

MA în Studii alimentare este un program interdisciplinar care își propune să ofere cunoștințe și abilități privind situația actuală și evoluțiile din jurul producția de alimente și consumul durabile, în general pe modul în care afectează resursele planetei cu alegerile noastre alimentare. Acesta se va concentra pe dimensiunea internațională, dar și de modul în care politica de asociat și cadrul de reglementare sunt încadrate și puse în aplicare la nivel regional, național și sub-naționale de sectoarele publice și non-profit, precum și de industria alimentară.

Programul oferă studenților posibilitatea de a se concentra pe o cale pe bază profesională mai, în funcție de aspirațiile lor profesionale, sau o cale de cercetare pe baza în cazul în care doresc să urmeze de cercetare la doctorat nivel.

Acesta este un program flexibil, care permite elevilor să dobândească metode și tehnici de cercetare, precum și de a alege cursuri pentru a îmbunătăți abilitățile lor de afaceri sau de comunicare multimedia. Elevii cu ambiții antreprenoriale pot urma un curs de studiu prin care va câștiga ambele pregătire conceptual și hands-on competențe în ceea ce privește activitatea de alimentare, inclusiv de contabilitate și finanțe, marketing, strategie si alte domenii de afaceri funcționale în ambele entități corporative mari și mici . Elevii pot alege, de asemenea, de comunicare multimedia și să învețe concepte și teorii de comunicare vizuală legate de alimente într-un mediu digital vreodată evoluție, împreună cu abilități tehnice pentru o varietate de produse multimedia. Elevii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a perfecționa abilitățile lor de scriere în legătură cu produsele alimentare în diversele sale forme profesionale, inclusiv scris tehnic pentru comunitatea științifică, factorii de decizie politică și a consumatorilor.

Căi potențiale de carieră

Elevii vor fi capabili să aleagă între două opțiuni pentru obiectivele lor de carieră:

  • o cale de frunte profesionale la locul de muncă la nivel internațional, non-profit sau din sectorul privat companii sau pentru a deveni antreprenor în sectorul alimentar sau să lucreze în comunicare și mass-media digitale referitoare la produsele alimentare
  • o cale pe baza de cercetare, spre un doctorat sau alte lucrări orientate spre cercetarea academică și profesională.
  • Durata: 15 luni
  • Data începerii: Fall 2015
  • Credite: 36

Cursuri și tezei de doctorat

  • Cursuri de bază: 15 credite totalizează
  • Cursuri Electives: 15 credite totalizează
  • Teză: 6 credite în total

Condiție și Cerințele de admitere

  • Un absolvent BA / B.Sc. Grad în științe, științe umane sau științe sociale
  • O diplomă de licență minimă de licență de 3,0 la instituția lor anterioară
  • O înțelegere de bază a statisticilor și utilizarea lor în cercetarea științelor sociale
  • Studenții care au absolvit cursurile de licență într-o altă limbă decât limba engleză, trebuie să demonstreze competența în limba engleză prin prezentarea scorurilor oficiale de testare TOEFL (testul limbii engleze ca limbă străină) pe bază de hârtie: 550 și Internet: 80 o IELTS Sistemul de testare a limbii engleze): 6.5
  • Licenta in umaniste, științe sau Științe sociale și cunoștințe excelente de limba engleză.
  • Costurile pentru cetățenii americani și rezidenți permanenți și cetățeni canadieni: 20.000 dolari americani
  • Costurile pentru cetățeni și rezidenți permanenți ai altor țări decât Statele Unite sau Canada: 15.000 Euro

Scopul programului de masterat în Studii alimentare este de a oferi studenților cu cunoștințe, gândirea critică și abilitățile transferabile legate de dimensiunile globale și locale de producție de alimente și consumul durabile, de afaceri de produse alimentare și de a comunica despre alimente.

Este un program flexibil care studenții vor fi capabili să se concentreze cursul lor de studii pe teme de interes în ceea ce privește urmărirea cercetare la doctorat nivel sau mai legătură directă cu obiectivele lor de carieră profesională și aspirațiile.

Documente necesare pentru aplicare:

  • Scrisoare de motivare (minimum 700 de cuvinte) explicând în mod special de ce vă interesează programul de studii în domeniul alimentar al MA
  • O scrisoare de recomandare de la un profesor universitar la instituția dvs. academică anterioară
  • Transcriptul oficial de licență, care enumeră cursurile pe care le-ați luat și notele / gradul primit
  • Dacă diploma sa desfășurat într-o altă limbă decât limba engleză, scorurile dvs. oficiale TOEFL sau IELTS (acest lucru poate fi, de asemenea, luat în campus în diferite puncte ale anului)
  • Un Curriculum Vitae actualizat
  • O scanare a paginii dvs. de fotografii cu pașaport

Adresele programului:

  • Preocupările sociale la nivel mondial cu privire la opțiunile cu care se confruntă omenirea în legătură cu hrănirea unei populații mondiale în creștere, presiunile exercitate asupra resurselor naturale, riscurile pierderii biodiversității în, raspandirea obezitatii, persistența subnutritie și impactul schimbărilor climatice.
  • Interdependența națiunilor și modul în care guvernele, industria de afaceri și societatea civilă se ocupă de aceste probleme prin politici, programe și cadre de reglementare.
  • Modelele și practicile de afaceri și de comunicare în vederea producției de alimente și consumul durabile.

Învățare Rezultate

După finalizarea programului elevii vor fi capabili să:

  • Să demonstreze un nivel ridicat de cunoaștere a principalilor factori, influențând în mod asupra producției alimentare și consumul durabile la nivel global și să le raporteze la situația țărilor lor de origine.
  • Evaluează legătura dintre producția de alimente, consumul și mediul.
  • Analizează principalele politici și cadre de reglementare referitoare la produsele alimentare și punerea lor în aplicare la nivel internațional și național.
  • Să examineze și să compare principalele principiile politicilor induse de alimente de dezvoltare rurală și programelor, atât dezvoltate și țările în curs de dezvoltare, precum și cu referire în special la Italia, în context european.

În funcție de calea aleasă, elevii vor dobândi abilități academice și transferabile specifice; la finalul programului vor fi capabili să:

  • Desfasura activitati de cercetare de elaborarea unei întrebări de cercetare, identificarea și aplicarea corespunzătoare metode cantitative sau calitative.
  • Scrie o lucrare de cercetare.
  • Apăra o teză.
  • Analiza și prezenta datele statistice complexe într-un mod clar și eficient.
  • Evalua politicile de mediu și de guvern macroeconomice, influențând în mod asupra politicilor publice și asupra dezvoltării businessului privat.
  • Efectua analize financiare, bugetul și prognoză pentru mediul de afaceri în sectorul alimentar.
  • Evalua și de a aplica strategii de marketing elementar, de cercetare de piață și tehnici de evaluare a pieței.
  • Lucra ca un consultant, folosind abilitățile de consultanță de management.
  • Pregatiti-va pentru o carieră în sectoarele alimentar de mediu.
  • Comunica convingător atât oral și în scris, în diferite contexte și situații.
  • Scrie profesional despre alimente prin proză narativă și / sau scriere tehnic pentru comunitatea științifică, factorii de decizie politică și a consumatorilor.
  • Concepe o strategie media și pentru a produce proiecte de comunicare să fie accesate și afișate pe o mare varietate de platforme media (print, web, video social media).

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • MSc in International Food & Beverage Management
    • Turin, Italia
  • International Master in Food and Beverage Management
    • Rome, Italia
  • Master of Arts în managementul afacerilor culinare
    • Port-Valais, Elveţia