Keystone logo
The American University of Rome

The American University of Rome

The American University of Rome

Introducere

Universitatea Americană din Roma (AUR) este una dintre cele mai vechi universități americane din Italia. Elevii obțin o diplomă de licență acreditată în Statele Unite ale Americii la finalizarea programului academic (de obicei, patru ani în durată.) Diplomă de licență SUA este universal recunoscut ca un standard de succes al învățământului superior.


AUR utilizează Roma ca clasă, iar Italia și Europa ca resurse inestimabile. Universitatea Americană din Roma pregătește studenții să trăiască și să lucreze în întreaga cultură prin intermediul specializărilor academice practice interdisciplinare, oportunități de învățare prin călătorii și stagii, precum și prin facultatea și personalul său multicultural. Elevii aleg dintre cele opt programe de licență:

Instrucțiunea este în limba engleză . Elevii a caror abilitati de limba engleza au nevoie de dezvoltare se pot aplica pentru Curs intensiv de limba engleza academica pentru a beneficia de un curriculum universitar complet la Universitatea Americana din Roma . Prin acest program elevii vor dezvolta abilități de vorbire, ascultare, citire și scriere în limba engleză în timp ce participă la cursuri de formare generală bazate pe credite de la AUR.

Admiterea este competitivă. AUR atrage studenți din peste 40 de țări și oferă studenților săi să studieze în străinătate destinații precum: China, Ecuador, Anglia, Grecia, Spania și cele mai bune universități din Statele Unite. Aplicațiile sunt acceptate în mod continuu și elevii sunt selectați fără a lua în considerare vârsta, rasa, sexul, crezul, originea națională sau etnică sau handicapul.

Posturi avansate pot fi acordate pentru creditele academice obținute la instituții din afara sistemului universitar din Statele Unite. Candidații care dețin acreditări, cum ar fi maturitatea italiană, Bacalaureatul internațional, nivelurile britanice GCSE A și alte programe echivalente vor fi evaluate și vor fi acordate credite avansate pe baza evaluării.

În majoritatea cazurilor, poate fi acordat primul an de colegiu (echivalentul a 30 de credite semestriale). În cazul în care biroul de admitere AUR stabilește că un student este altfel complet calificat din punct de vedere academic, dar că abilitățile de limba engleză pot împiedica începerea unei experiențe academice de succes, poate fi necesar un semestru sau un an universitar personalizat la AUR .

Universitatea Americană din Roma se angajează să asigure nevoile financiare ale studenților prin oferirea de burse universitare de burse academice și de posturi de asistență la locul de muncă elevilor calificați.

După finalizarea gradului, majoritatea absolvenților AUR continuă să-și continue studiile sau aleg să intre imediat la locul de muncă. Dintre acei studenți care au ales să intre în locul de muncă după absolvire, 86% au loc în mai puțin de un an (datele din septembrie 2010 fiind raportate în mod oficial și public către Consiliul de Acreditare pentru Colegii și Școli Independente (ACICS).

AUR este acreditată și / sau recunoscută de către: Comisia pentru Statul mijlociu al Învățământului Superior (SUA), Departamentul pentru Educație al Statelor Unite ale Americii, Departamentul pentru Educație al Statului Delaware, Tribunalul de la Roma și Ministerul Educației din Italia.

Locații

  • Rome

    The American University of Rome Via Pietro Roselli 4 I-00153 Rome , , Rome

    Întrebări