Keystone logo
© TESS
The American University of Paris

The American University of Paris

The American University of Paris

Introducere

Universitatea Americană din Paris (AUP)

Într-o lume în care schimbarea accelerată și conexiunile personale, culturale și economice în continuă schimbare sunt norma, toată lumea – cel puțin ocazional – este străin.

Lumea de astăzi cere capacitatea noastră de a vedea lumea așa cum o vede o altă persoană, chiar dacă am putea să nu fim de acord cu ideile și perspectivele acelei persoane. Trebuie să cunoaștem suficient despre lume și despre noi înșine pentru a funcționa eficient într-o varietate de medii profesionale și sociale. Trebuie să ne simțim confortabil trăind la limita propriei zone de confort.

Și doar prin acest confort – acel sentiment de a fi acasă în lume – ne putem urmări propriile ambiții, ne putem susține cauzele, ne putem promova propriile idei.

O educație în stil american într-unul dintre cele mai cosmopolite orașe din lume

AUP este în sine un experiment de succes în educația internațională, interdisciplinară. AUP reunește toate cele mai bune elemente ale modelului universitar american — cursuri mici, bazate pe discuții; o relație de colaborare între studenți și profesori; un accent deosebit pe gândirea critică și comunicarea clară - cu oportunitățile culturale, sociale și profesionale ale unuia dintre cele mai cosmopolite orașe din lume.

A noastră este o cultură academică de implicare, cetățenie globală și comunitate. Misiunea și valorile noastre reflectă acest lucru în timp ce căutăm să promovăm studenților și profesorilor deopotrivă un sentiment critic de angajament față de o lume a interdependenței.

O reputație internațională pentru excelență

Acreditările luiAUPsunt incontestabile. Suntem acreditați de Asociația Colegiilor și Școlilor din Statele Unite. Membrii facultății noștri provin din unele dintre cele mai bune universități din lume. Și ne angajăm în parteneriate academice speciale cu instituții prestigioase precum Universitatea Oxford, Universitatea Sorbona din Paris și New School din New York.

Aflați mai multe și alăturați-vă nouă

Pentru a afla mai multe informații despre AUP, istoria noastră și programele noastre academice, vă invităm să explorați site-ul nostru web și să cunoașteți posibilitățile interesante care vă așteaptă atunci când vă alăturați comunității noastre internaționale dinamice din Paris.

Statistică

AUP are peste 15.000 de absolvenți în 141 de țări, ceea ce face din a noastră una dintre cele mai cu adevărat rețele globale de absolvenți din lume. Peste 90 la sută dintre studenții noștri sunt angajați sau sunt absolvenți în șase luni de la absolvire. Și mulți au ocupat poziții de conducere în instituții atât de diverse precum Banca Comercială din Kuweit, BASF în Germania, Institutul Jane Goodall din Tanzania, Google în Franța, Partidul Centru al Suediei și Departamentul de Energie al Statelor Unite.

  Caracteristici Campus

  Campusul nostru din arondismentul 7 din Paris oferă acces ușor la unele dintre cele mai faimoase repere ale orașului, inclusiv Turnul Eiffel și Musée d'Orsay. În timp ce mergeți între cursuri într-una dintre cele șapte clădiri recent renovate, veți descoperi un cartier parizian plin de brutării, magazine și cafenele. Imersiunea ta în comunitatea locală va juca un rol vital în dezvoltarea ta personală și profesională.

   Locații

   • Paris

    5 boulevard de La Tour-Maubourg

   Întrebări