Keystone logo
Augustine Institute

Augustine Institute

Augustine Institute

Introducere

Înființat în 2005 sub arhiepiscopul Chaput în Denver, CO, de dr. Tim Gray și dr. Jonathan Reyes, Augustine Institute a servit nevoile credincioșilor laici din Noua Evanghelizare timp de 14 ani.

Numărăm unii dintre marii campioni ai ultimelor decenii în Biserică printre absolvenții noștri. Astăzi, în plus față de Școala Absolventă, Augustine Institute a extins pentru a dezvolta cel mai bun conținut pentru a ajunge la catolici în toate etapele călătoriei lor de credință - de la publicarea cărților la dezvoltarea programelor parohiale, construirea de parteneriate strategice în Biserică și platforme tehnologice precum FORMED.

În 2015 ne-am fuzionat cu Lighthouse Catholic Media, contribuind la eforturile noastre de evanghelizare cu o bibliotecă profundă de conținut, evangheliști în parohii din țară și parteneriate excelente cu organizații precum Ignatius Press. Din această relație, am dezvoltat platforma FORMATĂ care integrează peste 60 de apostolate catolice, ajunge la 900.000 de catolici laici și se află în peste 5.000 de parohii.

Personalul nostru dedicat, condus de echipa noastră de conducere executivă, adună ani de experiență împreună pentru a continua să conducă Noua Evanghelizare prin predare ortodoxă și abordări inovatoare.

Locații

  • Greenwood Village

    South Syracuse Way,6160, 80111, Greenwood Village

    Întrebări