Keystone logo
Auckland Institute of Studies

Auckland Institute of Studies

Auckland Institute of Studies

Introducere

Înființată în 1990, Auckland Institute of Studies (AIS) este una dintre cele mai mari instituții de acordare a diplomelor private din Noua Zeelandă.

Oferim o gamă largă de calificări aprobate de NZQA, inclusiv certificat, diplomă, diplomă de licență, diplomă de absolvent și diplome de studii postuniversitare și de studii universitare pentru studenții interni și internaționali. AIS oferă o varietate de cursuri în afaceri, managementul turismului, managementul ospitalității, tehnologia informației și administrarea afacerilor. Programul nostru MBA cu creștere rapidă este unul dintre cele mai mari din Noua Zeelandă, iar Centrul nostru de limbă engleză oferă calificări în domeniul EFL, EAP, pregătire IELTS și engleză de afaceri.

Suntem situați în Muntele Albert din Auckland Central și operează din două campusuri atractive. Campusul nostru din St Helens este situat într-un cadru asemănător parcului lângă terenul de golf Chamberlain Park și a fost odată Spitalul de maternitate St Helens Auckland. Campusul nostru Asquith este situat la o plimbare de cinci minute, aproape de centrul comercial St Lukes și cu legături excelente de transport spre oraș și spre suburbiile centrale și vestice.

Sistemul flexibil de trei semestre AIS și recunoașterea încrucișată a creditelor le permit studenților să își accelereze studiile și să-și pună capul în carieră. Oferim asistență studenților cu privire la aspectele legate de ocuparea forței de muncă în timpul și după studiile lor - aceasta include asistență pentru pregătirea CV-ului și abilitățile de interviu, plasarea locului de muncă și stagiile. Biroul nostru de viză online permite studenților străini să proceseze vize în campus.

Ne asigurăm că un mediu ambiant prietenos și echilibrat echilibrează și susține programele academice riguroase și exigente. Elevii de la AIS experimentează o educație personalizată specializată în clase mici - experiența noastră și abordarea preferențială a facultății de valoare contacte personale cu studenții.

Oferim studenților noștri, fie din Noua Zeelandă, fie din străinătate, tot ceea ce au nevoie pentru a se simți confortabil și încrezători în timp ce studiază cu noi. Ne asigurăm că sunt bine echipați pentru a reuși după ce își completează calificările.

Locații

  • Auckland

    PO Box 2995, 1140, Auckland

Întrebări