Keystone logo
University of Auckland Business School Master of Business Analytics (MBusAn)
University of Auckland Business School

Master of Business Analytics (MBusAn)

Auckland, Noua Zeelandă

15 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

08 Apr 2024

NZD 49.397 / per year *

În campus

* studenți internaționali | studenți domestici: 21.276 NZD

Introducere

Acest program axat pe practică vă va echipa să interogați provocările de afaceri și apoi să obțineți, să manipulați și să analizați date pentru a aborda problemele și a informa strategiile organizaționale.

De asemenea, veți dezvolta un portofoliu puternic de abilități profesionale care vă vor permite să comunicați eficient unui public non-tehnic prin utilizarea instrumentelor de vizualizare a datelor și a povestirii.

Veți avea de ales între trei specializări. Acestea oferă oportunitatea de a dezvolta și aplica tehnici analitice în domeniul dvs. și de a vă angaja într-o industrie bazată pe proiecte, care oferă experiență în a răspunde provocărilor de lucru într-un context de afaceri live cu date reale.

  • Marketing
  • Managementul lanțului de aprovizionare
  • FinTech

De asemenea, disponibil: Certificat postuniversitar în Business Analytics (PGCertBusAn). PGCertBusAn este o Pathway alternativă pentru absolvenții care inițial nu sunt siguri cu privire la angajarea unui program de master și pentru cei care nu obțin GPA necesar pentru intrarea directă în MBusAn.

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Acreditări

Despre Școală

Întrebări