Keystone logo
University of Auckland Business School Master în Contabilitate Profesională (MProfAcctg)
University of Auckland Business School

Master în Contabilitate Profesională (MProfAcctg)

Auckland, Noua Zeelandă

18 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

08 Apr 2024

NZD 74.295 *

În campus

* Studenți internaționali: 74'295 NZD (burse disponibile)

Introducere

Master of Professional Accounting este un program de master de 18 luni, conceput pentru a pregăti absolvenții pentru o carieră în contabilitate. Veți dobândi cunoștințe și abilități în afaceri, contabilitate, finanțe, drept comercial și fiscalitate.

Programul este recunoscut de organisme profesioniste de contabilitate cheie, inclusiv Chartered Accountants Australia și Noua Zeelandă (CA ANZ fost NZICA), CPA Australia, Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) și Chartered Institute of Management Accountants CIMA.

Structura gradului

Masterul în Contabilitate Profesională este un program de 18 luni, 240 de puncte, studiat pe parcursul a șase trimestre. Veți studia cursuri de bază de afaceri înainte de a continua să studiați un set de cursuri specializate de Contabilitate.

Veți finaliza, de asemenea, patru module de dezvoltare profesională ca o componentă importantă a gradului dvs. Acestea vă vor dota cu abilitățile profesionale de care veți avea nevoie pentru a vă îmbunătăți capacitatea de angajare și succesul în lumea afacerilor.

Admitere

Acreditări

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări