Keystone logo
University of Auckland Business School

University of Auckland Business School

University of Auckland Business School

Introducere

Universitatea din Auckland

Universitatea din Auckland este o universitate cuprinzătoare de 40.000 de studenți, care oferă programe de licență, postuniversitare și doctorate într-o gamă largă de discipline.

Universitatea din Auckland este situată în cel mai mare oraș și capitala comercială din Noua Zeelandă. Este un oraș sigur, multicultural și vibrant de 1,5 milioane de locuitori, oferind o calitate excelentă a vieții. Auckland a fost clasat pe locul trei ca cel mai bun oraș în sondajul Mercer 2017 privind calitatea vieții.

Școala de Afaceri

University of Auckland Business School este una dintre cele mai importante școli de afaceri conduse de cercetare din Asia-Pacific, cunoscută pentru excelență și inovație în cercetare, învățare și parteneriat cu întreprinderea. Personalul academic se angajează să ofere predare și cercetare de înaltă calitate pe subiecte care sunt orientate spre viitor și relevante.

Alte beneficii pentru elevi:

  • Cursurile de afaceri au loc în clădirea Owen G Glenn, o facilitate de ultimă generație care conține săli de curs, săli de caz, laboratoare de calculatoare și săli de studiu.
  • Oferim multe oportunități interesante și provocatoare de dezvoltare personală printr-o gamă largă de activități co-curriculare, inclusiv competiții de business case.
  • Școala de afaceri este situată la câțiva pași de centrul orașului.

Acreditări

Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

Locații

  • Auckland

    The University of Auckland Business School Owen G Glenn Building 12 Grafton Road, , Auckland

Întrebări