Keystone logo
Atlantic University College

Atlantic University College

Atlantic University College

Introducere

Atlantic University College este o instituție non-profit de învățământ superior specializată în domeniul artelor și științelor digitale, fondată în 1983, produsul

a unui vis de colonelul Ramón Barquín și dr. Teresa de Dios Unanue. A început operațiunile în Guaynabo, unde nu exista o instituție universitară, în 1984, cu 125 de studenți și se află în centrul orașului.

Este prima instituție de învățământ superior care a fost înființată în această municipalitate, sub numele de Atlantic College, care a evoluat ulterior în Atlantic University

College în 2011. A primit premiile Emmy® și Telly pentru producțiile sale animate.

A fost autorizat de Consiliul Învățământului Superior să înceapă operațiunile cu diplome asociate și diplome de bacalaureat în 1983, ulterior, în 2001 a fost autorizat să ofere programe postuniversitare.

Pe măsură ce oportunitățile educaționale au crescut, Atlantic University College a crescut odată cu ele și oferă studenților săi un mediu afectiv personalizat, care le permite, de asemenea, să se dezvolte holistic ca indivizi. Este conștient de angajamentul său de a oferi o educație care să încurajeze excelența în fiecare dintre domeniile sale didactice în domeniul artelor și științelor digitale, în care s-a poziționat cu succes și pe orice altă piață emergentă din și din afara țării noastre. țară.

Ofertele academice sunt în conformitate cu filozofia instituțională bazată pe principiile accesibilității pentru toți oamenii și adaptabilitatea la nevoile comunității și în armonie cu cerințele cunoștințelor umaniste, științifice și tehnologice necesare unui individ competitiv într-o comunitate. global, în cadrul artelor și științelor digitale.

Fondurile primite de instituție au permis dezvoltarea a 28 de laboratoare de înaltă tehnologie pentru a participa la tipul de ofertă academică pe care o oferă și pentru a sprijini procesul de predare-învățare în conformitate cu misiunea sa instituțională.

Locații

  • Guaynabo

    Calle George L Colton,9, 00969, Guaynabo

    Întrebări