Keystone logo
Atlantic School of English & Active Leisure

Atlantic School of English & Active Leisure

Atlantic School of English & Active Leisure

Introducere

SEAL Atlantic este un mic, selectați școală limba engleză și un centru de formare a cadrelor didactice certificate.

Oferim standard și flexibil Cursuri de engleza generala, Precum și Programe de afaceri și de specialitate în centrul nostru pe tot parcursul anului adult. WE pregăti studenții pentru cerințele lingvistice și academice din viața Universității cu noastre Examen engleză și cursuri de educație culturală (IELTS, Cambridge, TOEIC, TOEFL etc). Avem, de asemenea, interesant de vară programe pentru juniori (9 la 12 ani), adolescenți (13 și 17) și foarte tinere (3 la 8 ani). Pentru studenții care nu se pot deplasa la Atlantic SEAL oferim Programe on-line engleză cu profesorii noștri nativi de limbă engleză. Dacă doriți pentru a obține o recunoscute la nivel internațional English Language Teacher de calificare (CertTESOL) suntem singura școală în Irlanda pentru a oferi acest program de calificare de prestigiu.

South West Cork a fost descris ca fiind "locul cel mai magic în Irlanda." Acesta are un amestec de munți, mlaștini, dealuri sălbatice pline de lacuri, văi adânci și stânci dramatice cu vedere la Oceanul Atlantic.

Școală adult Atlantic SEAL se bazează într-o clădire tradițională irlandeză fermecător chiar în centrul orașului de Schull în frumosul Cork sud-vest. Avem cel mai bun din ambele lumi - o locație liniștită, un mediu de învățare ideală, si ambele Oceanul Atlantic și orașul la ușa noastră. Junior & școlii adolescenti (vezi foto de mai sus), se uită la Oceanul Atlantic, care este de secunde de mers pe jos.

Locații

  • Cork

    10 Main Street, Schull

    Întrebări