Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Atlantic International University Masters Programs

Atlantic International University Masters Programs

Atlantic International University Masters Programs

Introducere

Știința nu a descoperit încă mecanismul precis prin care individul învață. Cu toate acestea, este recunoscut faptul că actul învățării este endogen, (din interior), mai degrabă decât exogen. Acest fapt este rațiunea care stă la baza „învățării la distanță” în general și a tuturor programelor de studii oferite de Atlantic International University.

Diferența AIU

Combinarea principiilor fundamentale ale „autoinstruirii” elevilor, (cu îndrumare), dezvoltarea colaborativă a curriculumului unic fiecărui elev și flexibilitatea timpului și a locului de studiu oferă, ceea ce considerăm a fi, mediul ideal de învățare. Este creat cu scopul de a satisface nevoile individuale și de a oferi dezvoltare personală fiecărui elev. Universitatea Internațională Atlantic există ca o instituție de învățare experiențială și educație netradițională la distanță. Nu există săli de clasă și nu este necesară prezența.

Misiune

Să fie o instituție de învățământ superior preocupată de generarea alternativelor de dezvoltare culturală susceptibile de a fi susținute pentru a conduce la o administrare mai eficientă a satului mondial și a mediului său; exercitarea drepturilor omului și a comunității prin diversitate cu scopul final de satisfacție și evoluție a lumii.

Viziune

Împuternicirea individului către convergența lumii printr-un design educațional durabil bazat pe andragogie și oncologie.

Serviciu AIU

Scopul nostru principal la Universitatea Internațională Atlantic este de a găzdui studenți adulți prin satisfacerea nevoilor lor individuale. Din acest motiv, programele noastre de studii sunt flexibile și au fost concepute pentru finalizarea accelerată.

Programele noastre încurajează studenții să demonstreze competența prin învățare independentă, lectură și cercetare în domeniul lor de studiu. AIU oferă oportunități educaționale în Statele Unite adulților din întreaga lume, astfel încât aceștia să își poată folosi mai bine propriul potențial pentru a-și gestiona dezvoltarea culturală personală, globală. Acest lucru se actualizează prin evaluarea acreditării lor către o diplomă de licență, un master și / sau un doctorat, iar acest lucru implică, de asemenea, o capacitate de performanță durabilă bazată pe rezultate. Axa fundamentală a unei astfel de filozofii se află pe cunoștințe și informații auto-actualizate, fără spațiu pentru obsoletenitate, care este încorporat într-un sistem de învățare la distanță bazat pe andragologie și oncologie.

Scopul final al acestei paradigme este de a împuternici cursanții și de a-i ajuta să profite de gama enormă de resurse din mediul mondial pentru a elimina continuumul actual al sărăciei și al limitărilor. În acest scop, în funcție de circumstanțe, studenții își pot transforma trecutul într-un modul de creștere autopropulsat în permanență în mișcare, departe de sistemele tradiționale acreditate care favorizează limitările și caducitatea. Aceasta va deveni o realitate brută cu respectarea și practicarea drepturilor omului și a comunității prin experiențe, investigații, muncă practică și / sau examene, în conformitate cu idiosincrasia individuală a unui student independent la AIU. Totul are loc într-un cadru care promovează diversitatea, cu peste 10 milioane de texte complete și aproximativ 47 de milioane de referințe bibliografice în peste 400 de limbi; în timp ce consilierii și consultanții cu diplome de doctorat și specializări în Dezvoltarea Umană monitorizează procesele de învățare; pe lângă o rețea mondială de colegi și asociații din diferite domenii academice; astfel încât să poată atinge împreună satisfacția și progresul umanității cu pace și armonie.

Scopul AIU

Scopul Universității Internaționale Atlantic este următorul:

 • să ofere pregătire academică de cea mai înaltă calitate, în timp ce abordează nevoile cursanților adulți, fundamentând programele academice în învățarea bazată pe rezultate și oferind programe într-un interval de timp accelerat.
 • pentru a încuraja libertatea de anchetă și un schimb liber de idei între cursanți, facultate, administratori și personalul Universității Internaționale Atlantic.
 • să combine teoria și practica care pregătește profesioniștii pentru responsabilitățile de conducere.
 • pentru a oferi asistența necesară cursanților pentru a finaliza cu succes programul de studiu și pentru a depăși orice deficiențe de finalizare.
 • pentru a ne menține excelenta reputație academică.
 • să respecte dreptul de bază al educației, așa cum este prezentat în Declarația Drepturilor Omului, oferind o alternativă accesibilă pentru atingerea obiectivelor educaționale pentru un spectru larg de oameni din întreaga lume, din medii sociale și economice diferite.
 • să insufle studenților noștri un sentiment de încredere și încredere în sine în capacitatea lor de a accesa marile oportunități disponibile prin intermediul canalelor de informații, a rețelei web mondiale, a organizațiilor private, publice, nonprofit și neguvernamentale dintr-o comunitate globală în continuă expansiune.
 • pentru a-i împuternici pe cursanți și a-i ajuta să profite de o gamă enormă de resurse din mediul mondial pentru a elimina continuul actual al sărăciei și al limitărilor.
 • pentru a intensifica utilizarea tehnologiei informației pentru a rămâne la vârful universităților de învățare la distanță.

Asociațiile

AIU sau membrii săi au afiliații / apartenențe la mai multe asociații. Mai jos este o listă care poate fi utilă pentru studenți în cercetarea lor și / sau pentru a-și îndeplini cerințele academice pentru program.

136927_Clipboard01.jpg

136978_bottom.jpg

Admitere

Contactati-ne azi!

Înțelegem cum adulții ocupați nu au timp să se întoarcă la școală. Acum, este posibil să-ți câștigi gradul în confortul propriei tale case și să mai ai timp pentru tine și familia ta. Biroul de admitere este aici pentru a vă ajuta, pentru informații suplimentare sau pentru a vedea dacă sunteți calificat pentru admitere, vă rugăm să ne contactați. Dacă sunteți gata să aplicați, vă rugăm să trimiteți cererea online și să lipiți CV-ul și orice comentarii / întrebări suplimentare în zona furnizată.

Adresa: Pioneer Plaza, 900 Fort Street Mall 905, Honolulu, HI 96813, Statele Unite ale Americii

Locații

 • Honolulu

  Fort Street Mall,900, 96813, Honolulu

 • Honolulu

  Fort Street Mall,900, 96813, Honolulu

  Întrebări