Keystone logo
Athena School of Management

Athena School of Management

Athena School of Management

Introducere

Athena School of Management este cea mai exclusivistă școală de afaceri din India situată în centrul corporativ al grădinilor Hiranandani, Powai din Mumbai. Athena se concentrează pe crearea viitorilor lideri corporativi prin stagii multiple, alianțe globale, conectare corporativă în profunzime și pedagogie de vârf.

Athena aruncă o nouă privire asupra managementului educației, concentrându-se pe un curriculum orientat de utilizatorii finali corporativi, proiectat și predat de cei mai buni din India corporativă pentru a crea următoarea generație de lideri corporativi.

Într-un mediu de afaceri dinamic și cu evoluție rapidă, ne propunem să creăm lideri corporativi și antreprenori pregătiți pentru viitor care nu se adaptează pur și simplu la schimbare - Ei sunt schimbarea!

Motto-ul nostru este „Consilio Et Animis”, care este latină pentru „Prin Înțelepciune și Curaj” - Cele două calități necesare studenților noștri pentru a ajunge la Culmea Succesului !!

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Mumbai

    Technology Street, 400076, Mumbai

    Programe

      Întrebări