Keystone logo
Arizona State University New College of Interdisciplinary Arts and Sciences

Arizona State University New College of Interdisciplinary Arts and Sciences

Arizona State University New College of Interdisciplinary Arts and Sciences

Introducere

Noul Colegiu de Arte și Științe Interdisciplinare din campusul vibrant al Universității de Stat din Arizona se concentrează pe o experiență de învățare personalizată și pe modalitățile complexe și unice prin care diferite domenii de studiu interacționează și se afectează reciproc pentru a vă pregăti pentru viitor mai bine.

Diplomele universitare și postuniversitare oferite în cadrul New College sunt concepute pentru a oferi cursuri inovatoare și experiențe practice pentru a pregăti studenții pentru provocările sociale, economice, politice și culturale cu care se vor confrunta într-o piață globală în plină expansiune, diversificată.

Noile programe de colegiu pun accentul pe învățarea experiențială care acoperă disciplinele academice și încurajează aprecierea pentru toate formele de creativitate. Fiecare program oferă studii și explorări care favorizează o înțelegere mai profundă a diversității experienței umane și a naturii interdependente.

Un curriculum care susține o abordare compasivă și creativă a complexităților provocărilor din lumea reală este un semn distinctiv al noului colegiu. În elaborarea cu atenție a cursurilor pentru aceste diplome, facultatea ASU New College apreciată la nivel național, se angajează să dezvolte programe care îi învață pe studenți să își hrănească și să își extindă curiozitatea intelectuală.

Noile programe și cursuri de colegiu îi ajută pe studenți să dezvolte o perspectivă critică bazată pe observație și o gamă largă de metode de anchetă, pregătindu-i să devină gânditori independenți, care sunt împuterniciți să contribuie la modelarea societății lor.

Locații

  • Phoenix

    North 47th Avenue,13591, 85051, Phoenix

    Întrebări