Keystone logo
Arizona State University Mary Lou Fulton Teachers College

Arizona State University Mary Lou Fulton Teachers College

Arizona State University Mary Lou Fulton Teachers College

Introducere

Arizona State University Mary Lou Fulton Teachers College ( ASU MLFTC ) creează cunoștințe, mobilizează oamenii și ia măsuri pentru îmbunătățirea educației.

Facultatea Mary Lou Fulton Teachers College creează cunoștințe prin extragerea dintr-o gamă largă de discipline academice pentru a obține informații despre întrebări importante despre procesul de învățare, practica predării și efectele politicii educaționale.

Colegiul de profesori Mary Lou Fulton mobilizează oamenii prin programe de licență, masterat și doctorat, prin programe de dezvoltare profesională non-grad și prin implicarea comunitară multilaterală înglobată social.

Colegiul de profesori Mary Lou Fulton acționează prin reunirea oamenilor și a ideilor pentru a spori capacitățile educatorilor individuali și pentru a îmbunătăți performanța sistemelor de educație.

Inovația principială este valoarea de bază care inspiră toate activitățile de la Colegiul Profesor Mary Lou Fulton: programele noastre academice; inițiativele noastre strategice; modul în care învățăm și învățăm și cum ne implicăm unii cu alții și cu comunitățile pe care le servim.

La Colegiul Profesor Mary Lou Fulton, vrem să împingem conversația și acțiunea despre educație dincolo de normal. În acest blog, eu și alții afiliați la MLFTC împărtășim o parte din ceea ce facem și de ce o facem. Reflectăm asupra a ceea ce am învățat și a ceea ce ne provoacă în continuare.

Locații

 • Tempe

  South Forest Mall,1050, 85281, Tempe

  • North Mountain Village

   North Mountain Village, Statele Unite ale Americii

   • Mesa

    Mesa, Statele Unite ale Americii

    Întrebări