Keystone logo
Arizona State University College of Integrative Sciences and Arts

Arizona State University College of Integrative Sciences and Arts

Arizona State University College of Integrative Sciences and Arts

Introducere

Arizona State University College of Integrative Sciences and Arts ( ASU CISA ) este un colegiu divers în care converg disciplinele și subliniem o abordare colaborativă a învățării, predării și descoperirii. Avem un impuls asupra problemelor de astăzi și de mâine și vă oferim flexibilitatea pentru a crea un grad pe care îl iubiți.

Oferim programe de studii universitare și postuniversitare care sunt flexibile, inovatoare și mulți au un accent aplicat.

Facultatea noastră se angajează în activități de cercetare, clinice și creative care susțin dezvoltarea cunoștințelor, practica aplicată și implică studenții în descoperire.

Suntem ghidați de principiile accesului educațional, succesului studenților și anchetei interdisciplinare. Colaborăm și colaborăm cu fiecare colegiu de la Universitatea de Stat din Arizona prin sprijin pentru studii generale, zone de concentrare a studiilor interdisciplinare, eforturi de reținere și păstrare a studenților și inițiative de acces.

Dacă ați absolvit unele colegii comunitare sau credite universitare și căutați să finalizați licența cu promptitudine, veți găsi, de asemenea, diplome care sunt o alegere deosebit de eficientă pentru adulții care se întorc.

Oferim cursuri de specialitate și de bază solidă în științe și matematică, științe umaniste și științe sociale - inclusiv diplome în domenii de specialitate, cum ar fi comunicarea tehnică și experiența utilizatorului, horticultura durabilă, ecologia resurselor naturale, medicina veterinară și psihologia consilierii.

Indiferent de gradul pe care îl alegeți, vă veți dezvolta ca masterand, interdisciplinaritate și creator de soluții, gata să vă aplicați cunoștințele și abilitățile pentru a servi comunității și lumii mai mari.

Vă veți bucura de un mediu de învățare care pune accentul pe predarea inovatoare, experiențele aplicate și implicarea activă în proiecte, oportunități de a vă dezvolta întregul potențial, opțiuni de viață rezidențiale pentru a vă sprijini succesul.

Locații

  • Phoenix

    North Central Avenue,411, 85004, Phoenix

    Întrebări