Keystone logo
Aston American University

Aston American University

Aston American University

Introducere

Aston American University este flexibilă și oferă o educație tehnologică rafinată studenților din întreaga lume. Pe măsură ce continuăm să ne îmbrățișăm diferiții studenți cu asistență îngrijitoare și personalizată, așteptăm cu nerăbdare să îndeplinim obiectivele de învățământ superior ale diverselor noastre grupuri de solicitanți în fiecare an. Fie că studenții sunt tineri profesioniști, părinți care lucrează sau pensionari, oferim toate instrumentele și tehnicile necesare pentru a concura pe piața globală actuală.

Ne străduim continuu să ne asigurăm că călătoria educațională a studenților noștri este personalizată în funcție de mediul personal și obiectivele lor de carieră. Pentru studenții a căror limbă maternă nu este engleza, le oferim acestor studenți sprijin complet, astfel încât să poată obține o educație americană într-o limbă pe care o înțeleg.

Mulți dintre studenții noștri sunt implicați activ în construirea carierei lor. Aston American University poate oferi studenților oportunități de locuri de muncă mai bune, satisfăcătoare și salarii mai mari, cu programe educaționale aplicabile în condiții reale, de viață profesională. Aston American University este ușa către oportunitate. Tot ce trebuie să faceți este să îl deschideți.

Locații

  • Honolulu

    Merchant Street,55, 96813, Honolulu

    Întrebări