Keystone logo
Asian Institute of Management

Asian Institute of Management

Asian Institute of Management

Introducere

82115_image1.jpeg

Asian Institute of Management (AIM) este o școală internațională absolventă care urmărește să facă o diferență în susținerea creșterii societăților asiatice prin dezvoltarea managerilor profesioniști, antreprenoriale și responsabili social. Stephen Zuellig Graduate School of Management de Dezvoltare (ZSDM) este răspunsul AIM la provocarea de a susține dezvoltarea asiatică. Lucrând în cadrul agendei privind obiectivele dezvoltării durabile, școala creează lideri de dezvoltare principali și manageri care sunt bine pregătiți pentru a obține un succes durabil. ZSDM angajează economiile emergente pentru a construi o echipă de lideri civili și manageri de afaceri care sunt pregătiți să fie solvați în probleme, agenți de schimbare și colaboratori eficienți.

82113_82044_Capture.JPG

Asia este o regiune de contraste dramatice, amestecând tradiția estică cu occidentalizarea rapidă. Ideologiile concurente există în ciuda noilor sinergii.

În această regiune de mare bogăție și sărăcie proastă, rolul nostru este de a împuternici liderii antreprenori, de afaceri și de dezvoltare să inițieze dezvoltarea socială, politică, tehnologică și economică durabilă. Pentru a realiza acest lucru, Institutul este categoric asiatic, cu o puternică concentrare asupra Asiei de Sud-Est și a comunității economice ASEAN.

Facultatea noastră, studenții, materialele didactice și cercetarea sunt predominant asiatice. Programele noastre sunt concepute pentru nevoile asiatice, abordarea noastră fiind adaptată managementului asiatic și răspunzătoare problemelor asiatice specifice, îmbunătățite în același timp de o perspectivă globală.

Elevii vin la AIM din cauza experienței Institutului de peste 40 de ani în a împărtăși cunoștințele și abilitățile necesare dezvoltării sensibilității la diferitele culturi și sisteme de credințe, structuri de afaceri, guvernare și medii de reglementare din regiune.

Ne-am stabilit ca sursă de dezvoltare premier de resurse umane pentru sectoarele private și publice pe piețele emergente, în special în Asia.

Managementul afacerilor și al dezvoltării la Institut este exemplificat prin următoarele:

PRINCIPALITATE LEADERSHIP

Consiliul nostru guvernamental internațional și consiliul de administrație sunt compuse din lideri de afaceri proeminenți și cadre universitare care împărtășesc un angajament profund față de dezvoltarea Asiei și a poporului său.

UN MEDIU MULTICULTURAL

Organismul nostru de studenți este multinațional, și în primul rând asiatic.

ACCESUL LA REȚEAUA ALUMNI STRĂINĂ

Absolvenții noștri se găsesc la cele mai înalte niveluri de responsabilitate din sectoarele private, publice și non-profit din Asia-Pacific și din alte părți ale lumii.

COMPETENȚE ȘI CUNOȘTINȚE DE A DEBLOCA ASIA

Curricula, cursurile și materialele didactice noastre au fost elaborate pentru condițiile și nevoile întreprinderilor asiatice private și publice și sunt oferite nu numai în Filipine, ci și în alte țări asiatice.

O ABORDARE ORIENTATĂ CU PRACTICI

Facultatea noastră academică și profesională are o viziune regională largă și o vastă experiență și cunoaștere a managementului și practicilor asiatice. Abordarea noastră este orientată spre practicieni, iar relațiile noastre cu organizațiile din întreaga regiune sunt fundamentale pentru dezvoltarea și îmbunătățirea programelor și activităților noastre.

Noi creăm programe de management inovatoare și am stabilit relații cu instituții academice cheie și organizații de dezvoltare din întreaga lume.

GÂNDIREA LIDERII

Centrele noastre de cercetare formează un raport în care sectorul privat, guvernul și societatea civilă se conectează, converg și se sinergizează. Acordăm sprijin din partea regiunii în ceea ce privește contribuțiile financiare și participarea comunității manageriale și a mediului de afaceri la activitățile de predare și cercetare AIM.

ÎNVĂȚĂMÂNT PRACTIC CU METODA DE STUDIU A CAZURILOR

Programele noastre sunt concepute pentru aplicații practice în lumea reală. Pentru a avansa acest obiectiv, folosim metoda cazului ca mod primar de predare și învățare. Prin această metodă, adaptată de sistemul propriu al școlii de la Harvard Business, studenții analizează scenariile de afaceri reale pentru a-și îmbunătăți abilitățile analitice, de luare a deciziilor și de comunicare.

De asemenea, metoda încurajează discuțiile pline de viață între colegii de clasă, rezultând un mediu de învățare robust și dinamic.

ECHIPAMENTE DE ÎNVĂȚĂMÂNT

Pentru a promova învățarea colaborativă și conducerea, precum și a favoriza etosul multicultural al școlii în rândul studenților, le atribuim fiecărei "echipe de învățare" sau "pot grupa". Aceste echipe oferă studenților un mediu de învățare divers și oferă fiecăruia posibilitatea de a experiența și beneficiați de perspective multiple.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Makati

    Paseo de Roxas,123, 1229, Makati

Întrebări