Keystone logo
Arts University Bournemouth

Arts University Bournemouth

Arts University Bournemouth

Introducere

Acesta este AUB.

Un loc unde să-ți modelezi și să-ți construiești munca; să învețe, să împărtășească, să provoace și să colaboreze.

De ce AUB?

Un campus. Multiple discipline. Posibilități nelimitate.

Suntem o universitate de artă de frunte pentru industriile creative. Inovăm neîncetat, colaborăm și ne conectăm în moduri care transformă talentul creativ în cariere.

Ne aflăm într-una dintre cele mai frumoase locații naturale premiate din Marea Britanie, dar studenții pot profita de frumusețe, pace și liniște în timpul studiilor la AUB; întrucât Bournemouth în sine găzduiește, de asemenea, unul dintre huburile creative și digitale cu cea mai rapidă creștere din Europa, sectorul său digital susținând mai mult de 7.500 de locuri de muncă digitale și contribuind cu peste 340 de milioane de lire sterline economiei britanice.

Și la AUB, nu este doar un mediu digital și creativ înfloritor în care vei absolvi. Veți fi cufundat chiar de la început într-o comunitate artistică bogată. AUB produce absolvenți pregătiți pentru muncă, cu un record de angajare remarcabil. O poartă către industriile creative din Marea Britanie și nu numai.

164876_300x600pxDrawingstudio.jpg
Sprijin pentru studenți.

Venirea la universitate nu implică doar învățarea despre diploma, ci implică învățarea despre tine. În timp ce lectorii dvs. sunt aici pentru a vă ajuta cu studiile academice, Serviciile pentru studenți sunt aici pentru a avea grijă de toate acele aspecte de viață despre care veți continua să aflați în timpul petrecut la AUB.

Oferim ajutor suplimentar oricui are nevoie de el. Oferim o gamă largă de servicii de specialitate pentru a vă facilita gestionarea studiilor.

Află mai multe.

„Am simțit că aș putea fi eu însumi, pentru că toți ceilalți erau ei înșiși” Nebras Jamali, absolvenți în actorie, a apărut în emisiunea Our Girl de la BBC.

164873_block3600x200Students.jpg

Nu urmăriți acest spațiu, aplicați pentru el.

Există mai multe rute pe care le puteți utiliza pentru a aplica la unul dintre cursurile noastre universitare, în funcție de circumstanțele dumneavoastră.

Dacă aplicați din Marea Britanie sau din Insulele Canalului, va trebui să ne depuneți cererea prin UCAS. Dacă aplicați din UE sau din străinătate, există alte opțiuni disponibile în afară de aplicarea prin UCAS, cum ar fi aplicarea directă sau prin intermediul unui agent.

Aplicați pentru o diplomă de licență acum.

Un masterat sau o diplomă postuniversitară este o șansă de a vă baza pe realizările dvs. și de a studia la un nivel avansat. MA-urile noastre vă vor aprofunda înțelegerea unui subiect; oferindu-vă șansa de a vă aborda în mod critic munca și de a vă perfecționa practica.

Aplicați pentru o diplomă postuniversitară acum.

Burse și burse.

Ne propunem să avem un mediu studențesc divers cu cel mai bun talent creativ din Marea Britanie și să avem un număr mare de burse și burse disponibile. Acestea sunt acordate pentru fiecare an al cursului dvs., oferindu-vă sprijin financiar pe tot parcursul studiului cu noi.

Află mai multe.

Campusul creativ.

Campusul nostru este un mediu viu, respirator, academic pentru creativitate. Acolo vei face să se întâmple lucruri uimitoare. Cu un fundal de arhitectură care întoarce capul, veți fi într-o comunitate de creatori și gânditori cu aceeași idee.

Investim mult în tehnologia și spațiile care vă echipează pe viață în domeniul ales și dorim să vă obișnuiți cu echipamentele și facilitățile pe care le veți găsi în lumea reală. Veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a prospera în artă chiar aici, în campus.

Nou în 2021, AUB Open Day Hub.

Știm că nu toată lumea poate ajunge la o zi de porți deschise, așa că am creat un hub virtual care reunește toate informațiile pe care trebuie să le cunoașteți, ori de câte ori aveți nevoie de ele.

În centrul nostru Open Day, puteți viziona discuții în direct și înregistrate, puteți discuta cu studenții actuali, puteți explora campusul nostru virtual 360 și multe altele. Avem tot ce aveți nevoie pentru a decide dacă suntem universitatea pentru dvs.

Înregistrează-te acum.

164874_block1600x200Campus.jpg

Primul prospect din lume construit în întregime pe Instagram.

Pentru prima dată, am pus noul nostru prospect pe Instagram.

Consultați contul nostru principal la @aub_prospectus . De acolo, puteți explora conturile noastre de curs dedicate, ghidurile și puteți vedea lucrările create de absolvenții recenți.

Explorează Prospectul nostru 2022.

Aflați mai multe pe site-ul nostru.

Zilele porților deschise.

Zilele noastre deschise virtuale sunt o oportunitate fantastică pentru dvs. de a vă simți pentru a studia cu noi din confortul propriei case. Veți avea șansa să auziți de la studenții și lectorii noștri, să vă întrebați toate întrebările arzătoare și să aflați cum este viața în calitate de #AUBMAKER.

Rezerva acum.

Locații

  • Poole

    Wallisdown, BH12 5HH, Poole

Întrebări