Keystone logo
Arkansas State University Mid-South

Arkansas State University Mid-South

Arkansas State University Mid-South

Introducere

Înființat inițial ca o școală tehnică vocațională, Colegiul Comunitar Mid-South a devenit un colegiu comunitar cuprinzător în 1992 și a început cu 139 de studenți în semestrul de toamnă al anului 1993. Astăzi, ca Arkansas State University Mid-South , deservim peste 1600 de studenți anual. în programe de formare creditare și non-credit.

Există o mie de moduri de a exprima cultura ASU Mid-South, dar am ales această poveste de stele de mare pentru că se leagă atât de strâns de ceea ce facem. De fiecare dată când ajutăm pe cineva să reușească, uneori împotriva a ceea ce poate părea a fi imposibil, îi dăm acelei persoane o nouă închiriere de viață. Vom face tot ce este necesar pentru a depăși provocările pentru a oferi studenților noștri tipul de rezultate de care au nevoie pentru a-și schimba viața. Nu este vorba doar de a trece prin mișcări. Este vorba despre a face tot ce este necesar pentru a se asigura că studenții pot avea succes. La Mid-South, credem că avem obligația morală de a avea grijă de oamenii care locuiesc aici. Așa cum băiețelul știa că nu poate salva fiecare stea de mare spălată pe mal, știm că nu putem salva pe toată lumea. Dar de fiecare dată când ajutăm pe cineva spre un viitor mai luminos, am câștigat o victorie majoră pentru acel student. Și nu se oprește doar aici. Este, de asemenea, o victorie pentru familia lor, comunitatea noastră, națiunea noastră și lumea noastră.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • West Memphis

    West Broadway Avenue,2000, 72301, West Memphis

    Întrebări