Keystone logo
Arizona State University Walter Cronkite School of Journalism and Mass Communication

Arizona State University Walter Cronkite School of Journalism and Mass Communication

Arizona State University Walter Cronkite School of Journalism and Mass Communication

Introducere

Cursurile de jurnalism au fost oferite în statul Arizona din 1931, când președintele Ralph Swetman își dorea un publicist. L-a angajat pe William D. Taylor într-o funcție de relații publice și ca primul profesor de jurnalism din istoria instituției.

În 1936, CE „Chuck” din sudul facultății de engleză a început să predea primele cursuri de jurnalism. În 1946, George C. "Pappy" Yates s-a alăturat facultății ca președinte al Diviziei Servicii Speciale și a predat câteva cursuri de jurnalism. Rolul principal al orelor de jurnalism în primii ani a fost de a oferi talent pentru a produce ziarul studențesc și anuarul.

Ernest J. Hopkins, care este recunoscut ca fondatorul programului de jurnalism, a fost angajat ca profesor asociat de jurnalism în 1949 și a devenit primul membru al facultății cu jurnalism în titlul său. Divizia de Jurnalism a fost înființată cu 10 cursuri oferite. Prima clasă de știri radiofonice a fost oferită în 1951 și o majoră în radio-televiziune a apărut în 1954, la fel ca prima clasă de fotografie de știri.

Presa de Stat a servit ca laborator pentru raportarea și editarea cursurilor. Imagine din ASU Sahuaro, 1956.

În 1957, jurnalismul a părăsit Departamentul de engleză, iar cursurile de radio-televiziune au fost eliminate din programa audio-vizuală pentru a forma Departamentul de comunicare în masă. Noul departament avea o facultate de trei și 31 de specialități; Marvin Alisky a servit ca șef. În 1958, departamentul a devenit membru în Societatea Americană a Administratorilor de Școli de Jurnalism.

La început, State Press, ziarul din campus, a servit ca laborator pentru raportarea și editarea cursurilor. Consilierul era membru al facultății, la fel și directorul general al KAET-TV.

Din 2005 până în 2019, corpul studențesc a crescut cu peste 50%, iar facultatea a crescut cu peste 70%. Printre personalitățile jurnalistice naționale care s-au alăturat facultății se numără Leonard Downie Jr., fost redactor executiv al The Washington Post; Sarah Cohen, fost editor de date pentru The New York Times; Walter V. Robinson, fost redactor al celebrei echipe „Spotlight” din Boston Globe; și Pauline Arrillaga și Maud Beelman, foști redactori de întreprinderi și investigații, respectiv, pentru The Associated Press. În aceeași perioadă de timp, diversitatea corpului studențesc a crescut la aproape 40%, iar diversitatea facultății la 30%.

Locații

  • Phoenix

    North Central Avenue,555, 85004, Phoenix

    Întrebări