Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Arizona State University - School of Sustainability

Arizona State University - School of Sustainability

Arizona State University - School of Sustainability

Introducere

Școala de durabilitate a Universității de Stat din Arizona este primul program cuprinzător de acordare a diplomelor de acest gen din Statele Unite, cu accent pe găsirea de soluții din lumea reală la provocările de mediu, economice și sociale.

Înființată în 2006, școala face parte din Institutul global de durabilitate Julie Ann Wrigley, care este centrul inițiativelor de durabilitate ale ASU. Institutul avansează cercetarea, educația și practicile de afaceri pentru o lume urbanizantă. Școala de durabilitate oferă programe universitare și postuniversitare și minori, precum și programe de conducere doctorală și profesională.

Ne adresăm unora dintre cele mai critice provocări ale timpului nostru, iar cererea pentru absolvenții noștri este puternică. Cursul de studiu al școlii pune accentul pe învățarea experiențială, cercetarea cu facultatea, corporația și munca K-12, serviciile comunitare și dezvoltarea leadershipului.

Cunoștințele și soluțiile create astăzi ne vor modela calitatea vieții, precum și generațiile viitoare - avem oportunitatea și obligația de a ne face lumea mai durabilă.

Locații

  • Tempe

    Tempe, Statele Unite ale Americii

    Întrebări