Keystone logo
Arizona State University Herberger Institute for Design and the Arts

Arizona State University Herberger Institute for Design and the Arts

Arizona State University Herberger Institute for Design and the Arts

Introducere

Arizona State University Herberger Institute for Design and the Arts este cea mai mare școală cuprinzătoare de design și arte din țară, situată într-o universitate dinamică de cercetare din secolul XXI.

Institutul Herberger pentru Design și Arte oferă mai mult de 70 de diplome universitare și concentrări în cele cinci școli de artă, arte, mass-media și inginerie, design, film, dans și teatru și muzică. Fie că practicați muzică, arhitectură, dans, teatru, design, artă vizuală sau film, excelența creativă necesită atât o stăpânire a disciplinei dvs., cât și dezvoltarea expresiei dvs. creative. La Institutul Herberger pentru Design și Arte al ASU, veți excela, inova și veți prospera.

Cu peste 5.000 de studenți, aproape 400 de membri ai facultății, 130 de opțiuni de programe și o tradiție de programe de top, ne-am angajat să redefinim școala de artă și design din secolul XXI. Colegiul nostru este construit pe o combinație de discipline, spre deosebire de orice alt program din țară, care cuprinde Școlile de Artă; Arte, mass-media și inginerie; Muzică, dans și teatru; Școala de design, New American Film School; și Muzeul de Artă al Universității de Stat din Arizona.

Absolvenții noștri dezvoltă abilitatea de a fi generatori și întreprinzători, de a lucra în colaborare în și în domeniile artistice și de a genera soluții non-rutine la probleme complexe. Cu această expunere largă la gândirea creativă și la rezolvarea problemelor, absolvenții noștri sunt bine pregătiți să conducă în fiecare arenă a economiei, societății și culturii noastre.

Locații

  • Tempe

    South Forest Mall,1001, 85287, Tempe

    Întrebări