Keystone logo
Arden Study Centre, Berlin

Arden Study Centre, Berlin

Arden Study Centre, Berlin

Introducere

Scoala

Aici, la centrul de studii Arden din Berlin, ne angajăm 100% să oferim educație de afaceri de înaltă calitate celor care doresc să-și continue cariera în diverse sectoare industriale.

119555__MG_45551.jpg

Despre

La Universitatea Arden, suntem dedicați să asigurăm că accesul la învățământul superior este accesibil tuturor. Oferim cursuri de licență și postuniversitate relevante pentru industrie în Germania, care sunt predate de o facultate de experți. Studenții pot opta să studieze cu normă întreagă sau cu jumătate de normă și, prin urmare, își pot adapta studiile pentru a se încadra în program.

119558_IMG_6772.JPG

Expertiză și reputație

Înțelegem cât de dificil poate fi studenții să-și încadreze studiile în jurul angajamentelor zilnice. De aceea, oferim învățare mixtă, care combină învățarea față în față și învățarea de sprijin cu studiul online independent. Studenții au acces 24/7 la platforma noastră inovatoare de învățare online, iLearn, care oferă acces la o multitudine de resurse de învățare electronică. Acest model flexibil de livrare permite studenților să creeze un calendar practic care să se potrivească vieții lor.

Tutorii noștri sunt dedicați să sprijine dezvoltarea academică a studenților din prima zi, precum și să supravegheze atingerea rezultatelor învățării. Studenții beneficiază, de asemenea, de facultatea noastră de experți, care au ani de expertiză academică și relevantă pentru industrie.

119564_DataAnalyticsandmktng_Africa.jpeg

Locație

Centrul de studii modern al lui Arden este situat în inima Berlinului, capitala start-up a Europei. Studenții beneficiază de a fi înconjurați de unii dintre cei mai mari jucători din lumea corporativă, inclusiv Sony, Deutsche Bahn și Daimler. Scena de afaceri înfloritoare a orașului oferă oportunități ample de creare de rețele și șansa studenților de a se dezvolta academic în afara sălii de clasă.

Centrul de studii în sine oferă facilități de ultimă generație, cu acces ușor la magazine, restaurante și diverse atracții de top pentru a afla despre bogata istorie culturală și politică a orașului.

119554_ThinkstockPhotos-518023832.jpg

Asistență pentru carieră

În sala de clasă virtuală iLearn se află Portalul nostru online de carieră, care își propune să se asigure că studenții noștri ies în evidență față de angajatori pe piața competitivă a muncii de astăzi. Oferind o gamă largă de instrumente utile, de la un simulator de interviu și un generator de CV, la un motor de căutare global și la cursuri de e-learning, portalul se străduiește să îi ajute pe studenți să-și atingă obiectivele de carieră.

Pe lângă sprijinul oferit de centrul nostru de carieră online, toate cursurile noastre de la Arden sunt concepute cu un accent principal pe angajabilitatea. Combinând teoria cu practica, programele noastre vor oferi cunoștințele căutate care pot fi aplicate direct la locul de muncă după absolvire.

119562_DataAnalyticsandmktng_EastAsia.jpeg

Apel internațional

După ce am sprijinit peste 50.000 de studenți din peste 150 de țări până în prezent, ne străduim să ne asigurăm că educația de înaltă calitate a lui Arden este disponibilă studenților internaționali din întreaga lume.

În plus, toate cursurile noastre sunt predate în engleză, cea mai importantă limbă de afaceri din lume, și oferim, de asemenea, lecții gratuite de germană. Credem că aceste abilități lingvistice avantajoase vor crește semnificativ perspectivele de angajare ale studenților în Germania și în întreaga lume.

119559_ProjectManagement_Africa.jpg

Valorile noastre

  • Accesibilitate - Oferim învățare online flexibilă, astfel încât studenții să poată studia oricând și oriunde doresc.
  • Flexibilitate - Datorită platformei noastre inovatoare de învățare online, studenții își pot încadra studiile în jurul angajamentelor lor zilnice.
  • Programe axate pe carieră - Cursurile noastre sunt concepute pentru a le oferi studenților abilitățile cheie de afaceri necesare pentru a avea succes pe piața competitivă de azi.
  • Suport - Portalul nostru online de cariere este dedicat dezvoltării personale și academice a studenților noștri, asigurându-se că sunt complet pregătiți pentru locul de muncă.
  • Finanțare - Considerăm că preocupările financiare nu ar trebui să fie o barieră pentru dezvoltarea personală. Prin urmare, oferim finanțare flexibilă și oferim educație de înaltă calitate.

119552_ProjectManagement_LATAM.jpg

Locații

  • Berlin

    Arden Study Centre Berlin, Dessauer Str. 3-5, 10963, Berlin

    Întrebări