Keystone logo
Arcadia University Department of Historical and Political Studies

Arcadia University Department of Historical and Political Studies

Arcadia University Department of Historical and Political Studies

Introducere

Rezoluția internațională a păcii și a conflictelor

Programul de masterat în arte

Faceți parte din soluție.

109692_LEP08279.jpg

Detalii despre programul absolvent

Programul IPCR adoptă o abordare interdisciplinară a studiului critic al păcii și soluționării conflictelor. Programul IPCR este practic și orientat către cei care doresc să facă schimbări sociale pozitive la nivel local și internațional.

109693_LEP09612.jpg

Câștigă experiență internațională

Ca parte a diplomei, studenții finalizează munca de teren aplicată în Cipru și stagii cu entități precum Heifer International (Sierra Leone), Home for Cooperation (Cipru), The Peace Center (Pennsylvania), Nationalities Service Center (Pennsylvania), The Carter Center ( Washington DC) și Institutul Internațional de Pace și Securitate (Washington DC).

109694_LEP08363.jpg

Urmăriți un grad dublu

Arcadia oferă, de asemenea, trei diplome duale în Pace internațională și soluționarea conflictelor cu sănătate publică, relații internaționale și diplomație și consiliere. Aceste programe multidisciplinare vă permit să vă extindeți abilitățile profesionale și să vă extindeți opțiunile de carieră. Folosiți cunoștințele despre dezvoltarea, implementarea și evaluarea programelor de sănătate publică pentru a ajuta la soluționarea conflictelor. Urmăriți o carieră în guvern sau în organizații internaționale printr-un studiu suplimentar de relații internaționale și diplomație (la universitatea noastră parteneră, The American Graduate School din Paris). Concentrați-vă studiul pe planificarea și implementarea programelor care facilitează recuperarea psihologică după violență și dezastre naturale, cu o concentrare în traume prin intermediul programului de consiliere.

Cariere în rezolvarea conflictelor

O diplomă de master în soluționarea conflictelor vă face competitiv pentru locuri de muncă din fiecare sector: public, privat și non-profit. Potrivit Departamentului Muncii din SUA, locurile de muncă pentru soluționarea păcii și soluționarea conflictelor cresc într-o rată medie sau mai mare decât media, iar cele cu diplome IPCR sunt potrivite pentru cariere în domeniile educației, afacerilor, guvernului, dezvoltării sau sănătății. Mai mult de jumătate dintre absolvenții noștri lucrează în organizații neguvernamentale, în timp ce alții lucrează în domenii guvernamentale, legate de educație sau din sectorul privat. Profesorii, personalul și absolvenții IPCR lucrează împreună pentru a vă ajuta să navigați cu succes în plasarea profesională și dezvoltarea carierei.

Locații

  • Glenside

    Historical & Political Studies Easton Hall, Room 231 450 S. Easton Road, Glenside, PA 19038, , Glenside

    Întrebări