Keystone logo
Arcada

Arcada

Arcada

Introducere

Bine ați venit la Arcada - acasă pentru cei curioși și ambițioși!

De ce Arcada ? Indiferent dacă acesta este primul pas în carieră sau dacă ești deja bine cufundat în viața profesională, la Arcada îți vei dezvolta abilități pentru a face față provocărilor viitoare.

181472_Arcada_photos_2022__004.jpg

Arcada este o universitate multi-profesională de științe aplicate (UAS) din Helsinki, Finlanda. Oferim învățământ superior de înaltă calitate, orientat spre practică, la nivel de licență și master. Toate programele de licență includ perioade de pregătire practică, oferindu-ți un început înainte în viitoarea ta carieră. Absolvenții noștri sunt căutați pe piața muncii, o dovadă a calității educației pe care o oferim.

În campusul nostru internațional, 2700 de studenți și 170 de angajați se reunesc din diferite discipline pentru a educa experții de mâine și pentru a crea soluții inteligente și durabile. Oferim programe în limba engleză în managementul afacerilor și analiză, cultură și media, asistență medicală și tehnologia energiei și materialelor.

181473_Arcada_photos_2022__096.jpg

Campusul nostru din Arabianranta oferă cazare modernă la chirii competitive, în împrejurimi frumoase, cu marea chiar la colț. Apartamentele studențești, în total 610, sunt aproape de tot ce ai nevoie: clădirea principală a UAS, un centru comercial, precum și stații de tramvai și autobuze. Puteți ajunge în centrul orașului Helsinki în 15 minute cu transportul în comun.

Dacă doriți să obțineți cunoștințe pentru viață, să creșteți ca persoană și să găsiți ceea ce vă face inima să bată, atunci acesta este UAS-ul pentru dvs.!

Alătură-ne la Arcada ! E timpul tău să strălucești.

Locații

  • Helsinki

    Jan-Magnus Janssonin aukio 1, , Helsinki

Întrebări