Keystone logo
Arbutus College

Arbutus College

Arbutus College

Introducere

Arbutus College of Communication Arts, Business and Technology ( Arbutus College ) a fost înființat în 2002, cu obiectivul cheie de a oferi studenților o structură educațională unică de afaceri și comunicare care nu este disponibilă în altă parte în Vancouver. Diverse sondaje efectuate la peste 1000 de absolvenți ai colegiului reflectă un nivel ridicat de satisfacție în programele lor de studiu alese. Drept urmare, studenții noștri au încredere sporită pentru a concura pentru poziții bune pe piața muncii.

Misiunea noastră este să oferim educație de calitate care să integreze comunicarea și abilitățile profesionale pentru a pregăti absolvenții pentru succesul la locul de muncă global.

Viziunea noastră este de a crea o comunitate de învățare dinamică în care studenții din medii profesionale și culturale diverse se pot pregăti pentru a face față provocărilor lumii.

Arbutus College of Communication Arts, Business and Technology este o instituție de instruire privată certificată de către filiala instituției private de formare din Columbia Britanică a Ministerului Educației Avansate, Abilităților și Formării.

Locații

  • Vancouver

    West Hastings Street,473, V6B 1L4, Vancouver

    Întrebări