Keystone logo
Ritsumeikan Asia Pacific University (APU) Programul Internațional de Management al Fluxului de Materiale (IMAT).
Ritsumeikan Asia Pacific University (APU)

Programul Internațional de Management al Fluxului de Materiale (IMAT).

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

JPY 2.800.000 *

În campus

* taxe suplimentare în timp ce sunteți în Germania

Introducere

Webinarii pentru absolvenți

Vă rugăm să ni se alăture pentru o viitoare sesiune de informare online. Vom analiza programele postuniversitare ale APU, procesul de aplicare și oportunitățile de burse. Vă puteți înscrie pe următoarea pagină:

Programul webinarului pentru absolvenți APU

Prezentare generală

IMAT este un program cu două diplome gestionat în comun de APU și Institutul de Management al Fluxului de Material Aplicat (IFaS), un institut inovator de cercetare al Universității de Științe Aplicate din Trier (Germania). Studenții își vor petrece primul an studiind la APU și al doilea an la Campusul cu emisii zero Birkenfeld din Germania.

Programul oferă cunoștințe integrate în inginerie, economie, drept și științe naturale și sociale. Pe lângă obiectivele de învățare ale diviziei Sustainability Science a APU, IMAT oferă cursuri multidisciplinare pentru a pregăti studenții să devină tineri profesioniști în proiectarea sistemelor cu emisii zero, cu cunoștințe profunde în energie regenerabilă, management integrat al resurselor de apă și alte domenii de dezvoltare durabilă a comunității. Studenții vor avea, de asemenea, oportunitatea de a efectua lucrări de teren în Japonia și de a participa la un stagiu în Germania. Studenții IMAT vor trebui să depună o teză de master la IfaS din Germania. Un rezumat concis al acestei teze urmează să fie transmis la APU sub forma unui raport de cercetare. La finalizarea programului, studenții primesc două diplome de master, un Master of Science în Politica de Cooperare Internațională (de la APU) și un Master of Engineering în International Material Flow Management (de la Universitatea de Științe Aplicate din Trier).

Program de diplomă dublă

Grade:

  • Master în Politică de Cooperare Internațională (de la APU)
  • Master în Inginerie în Managementul Fluxului Internațional de Materiale (de la Universitatea de Științe Aplicate din Trier)

Durata programului: 2 ani

Webinar (gratuit):

Vă rugăm să ni se alăture la următoarea sesiune de informare online. Vom analiza programele postuniversitare ale APU, procesul de aplicare și oportunitățile de burse. Vă puteți înscrie pe următoarea pagină:

Programul webinarului pentru absolvenți APU

Mărturii APU Alumni

Aplica acum

Admitere

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Facilităţi

Despre Școală

Întrebări