Keystone logo
Anton Bruckner University

Anton Bruckner University

Anton Bruckner University

Introducere

Universitatea privată Anton Bruckner este un centru deschis, inovator pentru arte, unde interpreții și profesorii de mâine primesc o educație individualizată în muzică, dramă și dans.

Fiind una dintre cele șapte universități austriece pentru muzică și dramă, și una dintre cele patru universități din Linz, Orașul Artelor Media din UNESCO, Universitatea Bruckner își vede rolul atât ca teren de pregătire pentru performanță, predare și cercetare academică, cât și ca un agent important în dezvoltarea și comunicarea artelor.

Peisajul cultural din Austria Superioară este un exemplu în educația muzicală din toată Europa. Guvernul provincial austriac superior acordă un sprijin special educației artistice, motiv pentru care - în comparație cu instituții similare - taxele de școlarizare aici sunt extrem de moderate.

Cultura caracterizează Austria Superioară - un proces de discuții despre modelul nostru cultural a dezvoltat un cadru pentru ținte viitoare în politica culturală. Am profitat de ocazie pentru a fi implicați în această dezbatere.

Locații

  • Linz

    Hagenstraße,57, 4040, Linz

    Întrebări