Keystone logo
鞍山师范学

鞍山师范学

鞍山师范学

Introducere

鞍山师范学Institute este un colegiu universitar cu normă întreagă, situat are primul Buddha de Smarald din lume, izvoare termale celebre din Asia, Qianshan pitoresc național, în orașul Hua Baoyu și capitala țării din oțel a orașului turistic remarcabil, orașe civilizate - -Anshan City, provincia Liaoning .

Școala a fost înființată în 1958 și a fost actualizată la o diplomă de licență în 1993. În 2004, a promovat calificarea didactică universitară a Ministerului Educației. În 2011, a fost aprobată ca unitate de pregătire postuniversitară pentru o diplomă de master în educație.

De la înființarea școlii în urmă cu 61 de ani, școala a aderat la motto-ul școlii „atât arte liberale, combinând cunoștințe, cât și acțiune” , a aderat la filozofia școlară de „ școală bazată pe educație, bazată pe calitate și serviciu pentru societate” și a aderat la managementul școlar „ didactic , local și orientat spre aplicație” Poziționarea , urmează neclintit calea de dezvoltare conotativă, îmbunătățind calitatea ca nucleu, formând o tradiție excelentă de conducere a școlii și formând aproape 100.000 de absolvenți remarcabili pentru educație națională de bază, construcție economică și dezvoltare socială, în întreaga patrie. Față.

În prezent, școala are 3 campusuri, acoperind o suprafață de 750.000 de metri pătrați și 200.000 de metri pătrați de clădiri administrative de predare și cercetare. Există 16 colegii secundare, 3 departamente publice de predare și cercetare și 1 școală gimnazială afiliată. Imobilizările sunt de 431 milioane de yuani, din care echipamentele de predare și cercetare valorează 129 de milioane de yuani. Biblioteca are o colecție de 1,116 milioane de cărți.

În prezent, școala are 1.133 de profesori și personal, inclusiv 760 de profesori cu normă întreagă și 468 cu titluri de senior asociate sau mai mari. Există 5 persoane selectate în „Sute de talente” ale Proiectului Sute zece mii de talente din provincia Liaoning, 4 echipe de predare la nivel provincial, 3 lideri profesioniști la nivel provincial, 7 profesori de predare la nivel provincial și experți de contribuții remarcabile la nivel municipal, talente de vârf și talente la nivel înalt. Sunt 5 persoane și 58 de masterat tutori.

În prezent, școala are 7 zone de înscriere pentru maeștrii educației, inclusiv învățământul preșcolar și predarea disciplinelor (limbă, matematică, ideologică și politică, chimie, engleză, fizică). Există 51 de cursuri universitare universitare cu normă întreagă (care acoperă 8 discipline de educație, arte liberale, știință, artă, management, inginerie, drept și istorie), 28 de cursuri profesionale superioare și 28 de provincii pentru admitere la licență. Există un total de 18.239 de studenți de diferite tipuri, inclusiv 180 postuniversitare de învățământ, 9.170 studenți generali universitari, 3445 studenți universitari generali și 244 studenți internaționali. S-a format coordonarea învățământului postuniversitar, învățământului licențial, învățământului profesional, educației adulților și educației internaționale a studenților. Dezvoltarea structurii școlii.

În prezent, școala are 1 model de educație universitară de primă clasă la nivel provincial, 1 model major la nivel provincial, 2 modele la nivel provincial pentru transformarea orientată către aplicații, 4 specializări pilot de dezvoltare a transformării la nivel provincial, 33 de premii pentru realizarea învățământului la nivel provincial și Ministerul Educației Comitetul didactic are 17 cursuri de construcții cheie, 17 cursuri de calitate la nivel provincial, 3 manuale de planificare la nivel național și 4 baze de educație practică în afara campusului pentru studenții de la nivel provincial.

De la „ Planul cincinal al doisprezecelea” , școala a întreprins 357 de proiecte de cercetare științifică peste nivelul provincial, incluzând 13 proiecte naționale, cum ar fi Fundația Națională pentru Științe Naturale, Fundația Națională pentru Științe Sociale și Fundația Națională de Artă. EI, CPCI etc. au căutat și colectat 460 de articole, au editat și au participat la editarea a 311 cărți și manuale. Școala a găzduit o „鞍山师范学de tehnologie鞍山师范学” și a fost publicată în țară.

În ceea ce privește formarea talentelor, școala continuă să aprofundeze reforma modelului de formare a talentelor, să consolideze avantajele și caracteristicile educației profesorilor și să promoveze în mod viguros instruirea talentelor aplicate. Școala stabilește cu fermitate conceptul de „ educație completă a personalului, educație completă, educație completă ” , implementează în mod cuprinzător un sistem cuprinzător de tutori și un sistem de tutori academici, implementează acțiunea de voluntariat „ execută moral ” pentru studenți și promovează energic coordonarea cunoștințelor, abilităților și calității elevilor dezvoltare a. În ultimii ani, activitățile culturale ale școlii, cursurile, cluburile și studenții individuali au câștigat succesiv „ Premiul pentru realizarea remarcabilă a construcției culturii campusului al nouălea colegiu”, „ Grupul național avansat de clasă”, „ Asociația națională de top 100 pentru antreprenoriat”, „ Membru național excelent al ligii comuniste pentru tineret” și alte distincții. Numărul de studenți care participă la proiecte de cercetare științifică, publicarea de lucrări și premii în diferite concursuri de știință și tehnologie a crescut de la an la an. Numărul și nivelurile de premii în competițiile de inovare și antreprenoriat studențesc au continuat să crească, rata examenelor de admitere postuniversitar a crescut de la an la an, iar rata de angajare la sfârșitul anului a absolvenților a fost întotdeauna de aproximativ 95%.

Școala oferă joc complet avantajelor disciplinelor umaniste și artistice pentru a ajuta la construcția culturală urbană regională. Bazându-se pe Centrul de Cercetare Artă Liu Lanfang, Centrul Național de Studii și Muzeul de Artă Liren, efectuează cercetarea, sortarea și diseminarea culturilor regionale caracteristice, cum ar fi Cultura Qianshan, Ceramica de Nord, Povestirea Anshan și Patrimoniul Industrial. Școala promovează în mod activ integrarea producției și educației, cooperarea școală-întreprindere, cooperează cu companii cunoscute precum Phoenix Education Group, ZTE Corporation și Dane Group pentru a forma talente profesionale și se conectează activ cu cultura regională, turism, sport, sănătate și alte industrii, iar capacitățile serviciilor sociale au fost îmbunătățite semnificativ.

Școala desfășoară ample schimburi internaționale și cooperare și promovează activ școlarizarea internațională. Până în prezent, școala a semnat acorduri de cooperare prietenoasă cu peste 100 de universități și instituții de cercetare educațională din peste 20 de țări și regiuni, inclusiv Statele Unite, Marea Britanie, Franța, Spania, Polonia, Rusia, Australia, Noua Zeelandă, Nigeria, Peru, Japonia și Coreea de Sud. Schimburi substanțiale și cooperare au fost realizate în multe aspecte, cum ar fi schimburi, schimburi de profesori-elevi și schimburi culturale. În calitate de „ instituție primitoare a bursei guvernamentale chineze pentru studenții internaționali din China”, școala a instruit peste 3.500 de studenți internaționali pe termen lung și pe termen scurt din peste 20 de țări.

În ultimii ani, influența socială a școlii a continuat să se extindă. Este unitatea vicepreședinte a Alianței Naționale a Educației Profesorilor a Colegiilor Locale , unitatea cooperativă din zona „ Trei Nord” a colegiilor normale superioare , baza de formare a directorului grădiniței provinciale, baza de cercetare a formării competențelor profesionale provinciale a profesorilor și cultura și arta provinciei Baza de schimb. Școala a câștigat, de asemenea, succesiv onoruri precum „ primul lot de baze naționale ale valorilor fundamentale ale co-construcției și bazelor de coeducare”, „ Școala demonstrativă de construcții ideologice și morale din provincia Liaoning ” și „ Colectiv avansat al provinciei Liaoning pentru studii în China” .

În fața viitorului, școala va susține marele stindard al gândurilor lui Xi Jinping despre socialism cu caracteristici chineze în noua eră, va pune în aplicare pe deplin spiritul celui de-al 19-lea Congres Național al Partidului Comunist din China și va implementa pe deplin spiritul Conferinței Naționale de Educație. Lucrați din greu pentru universitățile locale aplicate la nivel înalt cu caracteristici distincte de formare a cadrelor didactice în rândul instituțiilor similare!

Locații

  • Anshan

    Ping'an Street,43, , Anshan

    Întrebări