Keystone logo
Anglia Ruskin University Master în managementul lanțului de aprovizionare
Anglia Ruskin University

Master în managementul lanțului de aprovizionare

Chelmsford, Regatul Unit

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 10.000 / per year *

În campus

* taxe cu normă întreagă I studenți din Marea Britanie: £10000 pe an | studenți internaționali: 15.000 GBP pe an

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Perfecționați-vă abilitățile de management și dezvoltați-vă cunoștințele despre fiecare pas al lanțului de aprovizionare cu MSc Supply Chain Management din Chelmsford și Peterborough.

Știi că pentru a gestiona cu succes lanțurile de aprovizionare trebuie să știi multe, despre multe și îți place provocarea de a învăța teoria și practica din spatele tuturor pașilor care duc produse de la A la B.

Sunteți dornic să aflați mai multe despre factorii externi care pot cauza întârzieri și întreruperi în lanțul de aprovizionare – și despre cum vă puteți folosi abilitățile de rezolvare a problemelor pentru a face lucrurile să se miște din nou.

Obținerea de aprovizionare către clienți necesită abilități în managementul proiectelor, leadership, analiză de afaceri, management strategic, managementul riscurilor și optimizarea oportunităților – toate acestea pe care personalul nostru de specialitate vă va ajuta să le dezvoltați.

Vrem să absolviți gata să impresionați angajatorii cu experiența dumneavoastră practică și know-how. De aceea, veți primi din prima zi modulul nostru de gestionare a lanțurilor de aprovizionare în practică, precum și cu LINKS, jocul nostru intensiv de simulare a lanțului de aprovizionare.

Veți dezvolta cunoștințe esențiale despre lanțurile de aprovizionare și conexiunile din industrie cu lectorii noștri invitați, oportunități de creare de rețele și excursii pe teren la uzina Jaguar, Centrul de aprovizionare al Amazon sau BMW din Germania. De asemenea, puteți câștiga experiență valoroasă luând un an de plasare opțional.

În calitate de student postuniversitar la ARU, vei face parte din Facultatea noastră de Afaceri și Drept, care găzduiește aproximativ 6.000 de studenți din peste 100 de țări, este fundalul perfect pentru studiile tale și un loc grozav pentru a construi conexiuni cu oameni asemănători.

Masteratul nostru în managementul lanțului de aprovizionare este acreditat de Chartered Institute of Procurement and Supply (CIPS), ceea ce înseamnă că veți absolvi ARU cu expertiza avansată în achiziții, logistică și lanț de aprovizionare de care aveți nevoie pentru a reuși în acest domeniu în mișcare rapidă și entuziasmantă. Veți fi, de asemenea, eligibil pentru a deveni membru al CIPS după absolvire.

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Facilităţi

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • -MSc Constructii si Management de Proiect cu Stagiu Industrial
    • Belfast, Regatul Unit
  • Master of Science în Leadership în Producție
    • Rochester, Statele Unite ale Americii
  • Master în Informatică și Inginerie Software
    • Schaffhausen, Elveţia