Keystone logo
Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

Introducere

Despre noi

Universitatea Andrzej Frycz Modrzewski din Cracovia (AFMKU) este o instituție de învățământ superior cu drepturi depline, acreditată, non-publică, care se dezvoltă cu un impuls fără precedent. În prezent, este un centru academic înfloritor și vibrant, cu sediul în al doilea oraș ca mărime din Polonia, Cracovia, oraș renumit pentru o tradiție academică extrem de bogată, care datează de peste 600 de ani.

În cadrul celor 7 facultăți, oferim 24 de domenii de studiu pentru aproape 9 000 de studenți. Ne-am construit propriul nostru campus ultramodern, care cuprinde administrația universității, facilități de predare excelente, laboratoare de calculatoare, cafenea, magazine, cabinet medical, sală de sport, bibliotecă, organizații studențești, studio de televiziune, galerii de artă, hotel universitar și multe altele. Progresul remarcabil pe care l-am făcut poate fi văzut clar în dezvoltarea ofertei noastre academice care a avut loc în această scurtă perioadă de timp de la înființare.
Avem dreptul de a conferi diplome de doctorat în trei discipline științifice și dreptul de a conferi titlul de doctor habilitat în științe sociale în cadrul disciplinei științe juridice.

Campusul universitar se află într-o locație excelentă, cu acces ușor de la stațiile de cale ferată și de autobuz, precum și de la un aeroport internațional. Acesta se află în centrul orașului, pe malul Vistulei, la aproximativ trei kilometri de inima istorică a metropolei - atracția turistică de clasă mondială, Orașul Vechi, se află la doar treizeci de minute de mers pe jos sau la zece minute de mers cu unul dintre serviciile frecvente de autobuz sau tramvai. Supermarketuri, centru comercial, un complex cinematografic sunt toate la o distanță de mers pe jos.

Locații

  • Kraków

    Gustawa Herlinga-Grudzińskiego 1 30-705, , Kraków

Întrebări