Keystone logo
Anda Sprachschule

Anda Sprachschule

Anda Sprachschule

Introducere

Anda Sprachschule este o școală de limbi străine, unde o mare varietate de limbi sunt predate într-o atmosferă foarte apropiată și prietenoasă.

Școala noastră este formată din două locații diferite din două cartiere cele mai centrale din Berlin: Friedrichshein și Prenzlauer Berg. Ambele cartiere exemplifică cultura subterană a Berlinului și sunt cunoscute pentru o gamă largă de pub-uri, cafenele și parcuri pentru a scăpa de agitația orașului.

La Anda Sprachschule oferim cursuri de limbă germană, engleză, spaniolă, franceză, italiană și portugheză pentru adulți, precum și pentru companii. Profesorii noștri sunt vorbitori nativi, sunt foarte calificați și cu experiență și au o adevărată pasiune pentru predarea limbilor străine. La Anda, veți avea șansa de a învăța limbi în grupuri mici de câte 6 elevi în medie. De la început, cele două focare principale sunt comunicarea și o bază gramaticală solidă. Folosim metode flexibile de predare și acordăm o atenție personală, astfel încât toți elevii noștri să-și poată atinge obiectivele și să profite la maxim de șederea lor la școala noastră. Toate cursurile noastre sunt legate de Cadrul european comun de referință pentru limbi străine.

Vrem ca elevii noștri să nu poată comunica și să socializeze în limba țintă, ci și să aibă șansa de a experimenta un schimb cultural, deoarece considerăm ferm că învățăm o limbă nouă mai mult decât învățarea limbii în sine. Pentru a încuraja această integrare, organizăm diferite activități culturale în fiecare săptămână, astfel încât studenții să se poată informa mai mult despre oraș și despre cultura sa. Mai mult decât atât, îl vedem ca o mare oportunitate pentru ei să se cunoască mai bine unul pe altul. Oferim, de asemenea, cazare pentru studenți, atât în ​​apartamente comune, cât și în familii de oaspeți, precum și un birou de ajutor săptămânal, unde oferim asistență și informații studenților care solicită sfaturi.

Oferim o gamă largă de cursuri pe tot parcursul zilei la prețuri foarte competitive și la prețuri accesibile. Există, de asemenea, posibilitatea de a lua o lecție gratuită de încercare. Vizitați-ne și încercați!

Locații

 • Berlin

  Rigaerstr. 104 Friedrichshein, 10247, Berlin

  • Berlin

   Raumerstraße 21 Prenzlauer Berg, 10437, Berlin

   Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări