Keystone logo
Anant National University Master of Urban Design
Anant National University

Master of Urban Design

Ahmedabad, India

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Jul 2023

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Masterul în design urban de la AnantU este un program multidisciplinar de doi ani, cu normă întreagă, oferit tuturor absolvenților, în special din domeniul proiectării, arhitecturii, planificării, ingineriei civile, ingineriei mediului și științelor sociale. Având în vedere pregătirea soluțiilor urbane, programul este conceput la interfața arhitecturii, planificării și managementului strategic.

Programul urmărește să alimenteze tinerii soluționari pentru orașele inteligente care doresc să conducă schimbarea cu gândirea lor revoluționară și cu mentalitatea orientată spre soluții. Înzestră elevii cu abilitățile tehnice necesare și îi sensibilizează la provocările emergente. Facilitând dialogurile cu privire la provocările urbane și soluțiile lor, programul pregătește elevii să se intereseze de unele dintre cele mai complexe probleme urbane, care nu mai pot fi abordate de către discipline individuale, ci necesită o abordare multidisciplinară.

În plus, studenții care urmează să fie învățați elementele fundamentale din sectoare precum dezvoltarea patrimoniului, locuințe, utilități, transport, mediu și altele asemenea, sunt instruiți și pentru abilități specifice de cartografiere, analiză a tendințelor viitoare, sistem de informații geografice, formularea proiectelor, finanțarea proiectelor, negociere etc. Cunoașterea cuprinzătoare de la o idee de proiectare la implementare permite studenților să implementeze în mod eficient un proiect real în asociere cu o agenție de implementare / finanțare.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare