Keystone logo
Anaheim University Online

Anaheim University Online

Anaheim University Online

Introducere

Universitatea Anaheim Este o instituție online de inițiere a învățământului superior înființată în 1996, cu birourile sale administrative situate în Anaheim, California. Universitatea Anaheim este acreditat de Comisia de acreditare a educației la distanță (DEAC). UNIVERSITATE, Printr-un mediu de învățare online față-în-față, oferă studenților din întreaga lume posibilitatea de a interacționa cu cei mai renumiți experți din domeniile lor, permițându-i să-și aprofundeze cunoștințele și să își dezvolte abilitățile profesionale într-o Un mediu prietenos și interactiv. Universitatea Anaheim Oferă programe online în învățământul profesorilor în limba engleză, administrarea afacerilor, afacerile internaționale, managementul durabil, antreprenoriatul și filmul.

Universitatea Anaheim Este dedicat motto-ului său, "În primul rând, elevii, întotdeauna." Tu și interesele tale cele mai bune sunt primele noastre preocupări. Scopul nostru este de a oferi studenților din întreaga lume posibilitatea de a beneficia de o educație de înaltă calitate, în același timp avansându-și cariera. Pregătirea la prețuri accesibile permite studenților să plătească cursul cursului pe măsură ce aceștia trec prin program, permițând multor absolvenți fără datorii sau împrumuturi pentru studenți.

Misiune

Universitatea Anaheim a fost înființată ca o instituție unică, inovatoare și durabilă a învățământului superior pentru a satisface nevoile educaționale ale unui corp de studenți divers și global, prin programe academice de cea mai înaltă calitate. Dedicat unei filozofii centrate pe studenți, Universitatea Anaheim face ca învățământul superior să fie accesibil studenților calificați din întreaga lume, atât prin studii on-line, cât și prin studiul campusului.

Universitatea Anaheim Obiective

Profitând de oportunitățile disponibile prin cele mai noi inovații tehnologice, Universitatea Anaheim a fost concepută pentru a fi o instituție globală cu o perspectivă multiculturală, cu programe concepute să răspundă nevoilor diversității populației studențești. Pentru a realiza acest lucru, Universitatea Anaheim are următoarele obiective:

 • Excelența instruirii academice prin îndrumarea și expertiza facultății dedicate
 • Utilizarea tehnologiilor noi și fiabile
 • Implementarea resurselor de învățare bazate pe tehnologie
 • Respectarea nevoilor educaționale ale studenților prin oferirea de programe de instruire altfel indisponibile acelor studenți din cauza accesului, a costurilor sau a programului de lucru
 • Asigurarea unui mediu de instruire în care studenții pot lua roluri active în procesul de învățare
 • Sprijinirea unui mediu academic în care membrii facultății pot să ofere programe educaționale de cea mai înaltă calitate
 • Evaluări regulate și cursuri de cursuri și programe pentru a asigura calitatea curriculumului

Locații

 • USA Online

  1240 S. State College Blvd., 92806-5150, USA Online

  Întrebări