Keystone logo
Anadolu University

Anadolu University

Anadolu University

Introducere

Academia de Științe Economice și Comerciale Eskișehir, fondată în 1958, a stat la baza Anadolu University . Academia a fost înlocuită de Anadolu University în 1982, care a câștigat un loc binemeritat ca instituție modernă, dinamică și inovatoare printre cele mai mari universități nu numai din Turcia, ci și din lume. Situat în centrul orașului Eskișehir, cunoscut ca oraș al științei, culturii și tineretului, campusul său găzduiește 12 facultăți (nivel universitar) - dintre care trei oferă educație la distanță, 3 școli aplicate - dintre care una este de muzică și teatru, 2 școli profesionale (nivel asociat), 6 școli postuniversitare - dintre care patru sunt postuniversitare și postuniversitare și 30 de centre de cercetare.

Anadolu University a fost o instituție de pionierat pe multe fronturi. Cea mai importantă dintre acestea este succesul implementării sistemului de învățământ la distanță. Astăzi, numărul total de studenți ai celor trei facultăți de învățământ la distanță este de peste 2 milioane. Succesul în dezvoltarea acestui sistem a fost luat ca model de multe instituții din diferite țări.

În departamentele sale dotate cu tehnologie de ultimă generație, Anadolu University , cu facultățile sale, care se străduiesc să fie cei mai buni din domeniul lor și să își dedice tot timpul studenților lor, au lucrat din greu pentru a-și pregăti studenții pentru a fi cei mai buni în creativitate și dinamică setările de învățare.

Locații

  • Eskişehir

    Yeşiltepe, Yeşiltepe Mahallesi, Anadolu Üniversitesi, Yunus Emre Kampüsü Rektörlük Binası, 26470 Tepebaşı/Eskişehir, Turkey, , Eskişehir

    Întrebări