Keystone logo
Amsterdam University of the Arts - Academy of Architecture

Amsterdam University of the Arts - Academy of Architecture

Amsterdam University of the Arts - Academy of Architecture

Introducere

Ce reprezintă Academia de Arhitectură?

Studierea într-un context internațional

Stăm pentru o atitudine deschisă și interesantă, pentru experimentare, și îi încurajăm pe studenți să își adopte poziția. Considerăm că orașul Amsterdam este laboratorul pentru atribuțiile de proiectare ale studenților și lectorilor noștri. Academia întreține contacte strânse cu comunitatea profesională din regiune, cu serviciile publice, cu comitetele și dezvoltatorii. Programele noastre de studiu ocupă de asemenea un loc proeminent la nivel internațional. Academia are legături strânse cu programele de studii în străinătate. Elevii din toate colțurile lumii studiază la Academie, lectori și vorbitori internaționali invitați în mod regulat, iar studenții adesea participă la excursii și proiecte străine.

Studierea și lucrul simultan

Studierea și lucrul merg mână în mână în timpul programului de studii. Această combinație înseamnă că studenții și lectorii sunt implicați direct în practica de proiectare și cercetare. Veți forma deja o parte activă a unei rețele largi de colegi în timpul studiului. Cei care absolvesc Academia de multe ori rămân implicați în programul de studii. Studentul devine angajator și, pe baza acestei funcții, lector sau mentor pentru o nouă generație de elevi.

Interdisciplinar

Arhitectura, urbanismul și arhitectura peisajului sunt discipline independente în cadrul Academiei, care sunt parțial oferite în combinație. În acest fel, studenții sunt pregătiți pentru practica profesională actuală, integrată, care necesită simultan specializare și lățime de la elevi. Academia de Arhitectură este singura instituție de învățământ din Olanda care oferă programele de masterat într-o manieră interdisciplinară. Această combinație conferă Academiei o poziție unică în Olanda și în străinătate.

Internaţional

O călătorie de studiu în străinătate, studierea la un alt program de diplomă pentru un semestru sau înființarea unui proiect cu un grup de studenți străini; asta este posibil la Academie. Menținem o rețea activă de programe europene de licență, prin care studenții și lectorii sunt schimbați la scară mică. Academia este membră a Asociației Europene pentru Educație în Arhitectură (EAAE) și este partener al Masterului European în Arhitectură peisagistică (EMiLA), prin intermediul căruia puteți obține „Masterul european în arhitectură peisagistică”. Academia a lucrat împreună într-un program Erasmus, pe baza căruia sunt organizate ateliere internaționale. În plus, există numeroase proiecte și parteneriate străine cu diferite programe de proiectare în Europa. În lunile de vară, organizăm așa-numita Școală de vară: diverse excursii internaționale la care poți participa.

Un mediu inspirator și o dezbatere actuală

Academia de Arhitectură este situată pe Waterlooplein din Amsterdam, într-un complex de clădiri din secolul al XVII-lea renovat de Claus en Kaan Architecten. Academia ocupă un loc unic în viața culturală din Amsterdam și joacă un rol activ în discursul profesional. Prelegeri, ateliere, evenimente și expoziții sunt organizate în cooperare cu alte organizații. Serie de prelegeri - deschisă studenților - bazată pe teme de actualitate care au loc pe parcursul anului.

Titlul de arhitect

După obținerea titlului de Master (Master of Science), aveți dreptul să începeți o practică profesională independentă și să primiți admiterea imediată în registrul arhitecților, urbanistilor și arhitecților de peisaj.

Practica orientată spre cercetare în educație

Lumea se schimbă continuu și din ce în ce mai repede. Dezvoltările sociale, practice și tehnice fac noi cerințe pentru un designer. De aceea, Academia integrează cercetarea orientată spre practică în educație. Profesorii organizează masterclass-uri, proiecte, excursii, expoziții și prelegeri în cadrul programului lor de cercetare.

Parte a Universității de Arte din Amsterdam

Pentru a ajunge la noi perspective și inovații, trebuie să fiți capabili și îndrăzniți să priviți dincolo de granițele câmpului propriu. Universitatea de Arte din Amsterdam (AHK) oferă studenților o orientare largă în ceea ce privește arta și cultura și, din acest motiv, acordă o mare importanță studenților că sunt capabili să dobândească cunoștințe despre evoluțiile din celelalte discipline ale artei. În cadrul programelor oferite la AHK, oferim spațiu pentru colaborarea cu alte programe de diplomă și schimburi internaționale.

Misiunea noastră

Academia de Arhitectură din Amsterdam oferă cursuri de designeri pentru designeri. Se adresează studenților care sunt motivați și echipați pentru practica de proiectare și selectează tutori care s-au distins în practica de proiectare și cercetare.

Elevii sunt instruiți în planificarea spațială ca disciplină practică și critică la punctul de intersecție a artei, științei și tehnologiei. Decizia deliberată de a le lega de educația artistică (Universitatea de Arte din Amsterdam AHK) subliniază importanța deosebită acordată de Academie aspectului artistic al exercitării profesiei.

Locații

  • Amsterdam

    Waterlooplein 211-213 1011 PG, , Amsterdam

Întrebări