Keystone logo
Amsterdam University of Applied Sciences Master Management Global al Afacerilor Durabile
Amsterdam University of Applied Sciences

Master Management Global al Afacerilor Durabile

Amsterdam, Ţările de Jos

18 Months

Engleză

La zi

01 May 2024

Sep 2024

EUR 14.985 *

În campus

* taxele de școlarizare internaționale regulate pentru Master Global Sustainable Business Management sunt de 15.000 EUR

Introducere

Managementul durabil al afacerilor globale. Master, cu normă întreagă

Programul de masterat de 1,5 ani Managementul durabil al afacerilor globale este condus de Universitatea Northumbria și de Amsterdam University of Applied Sciences (AUAS) în parteneriat și se bazează pe Campusul de afaceri AUAS. Acest program vă va oferi cunoștințe și vă va ajuta să dezvoltați competența de a sprijini viitoarele practici de afaceri durabile la scară globală.

Potrivit pentru studenții din orice domeniu universitar, acest program a fost conceput în conformitate cu cele 17 obiective de dezvoltare durabilă (ODD) stabilite de Națiunile Unite. Studiind acest program de masterat în managementul durabil al afacerilor globale, veți dezvolta cunoștințe de specialitate în modele contemporane de management al afacerilor și veți învăța cum să evaluați cum funcționează companiile la nivel global într-un mediu din ce în ce mai competitiv.

Veți evalua diferite medii de afaceri și veți dezvolta o apreciere critică a teoriei managementului și a practicilor de afaceri, cu scopul de a atinge sustenabilitatea, de a acționa etic și de a încuraja luarea de decizii responsabilă. De asemenea, veți identifica modalități de a identifica, dezvolta și gestiona avantajul competitiv în cadrul lanțului valoric global.

Cursul este acoperit de prestigioasa acreditare AACSB pentru Newcastle Business School din Northumbria și este condus de academicieni experți atât de la AUAS, cât și de la Universitatea Northumbria.

Ce presupune programul?

Programul de masterat Managementul durabil al afacerilor globale este un program cu normă întreagă, de 1,5 ani, într-un program de durată, care cuprinde 90 de credite CE. Modulele includ strategie durabilă, leadership responsabil, analize de afaceri și durabilitate, etică în afaceri, economie circulară și organizarea pentru tranziția durabilă.

Ce vei câștiga de la acest Maestru?

După absolvirea programului de masterat Managementul durabil al afacerilor la nivel global, vi se va acorda titlul de Master of Science (MSc). Acest program se împrumută celor interesați de cariere cu un unghi de management internațional și această bază largă de subiecte vă va poziționa pentru a concura pentru roluri de stagiari absolvenți într-o serie de organizații.

Care sunt cerințele de admitere?

Pentru a fi eligibili pentru programul de masterat Management global al afacerilor durabile, studenții potențiali ar trebui să dețină o diplomă olandeză de licență (WO sau HBO Bachelor) sau o diplomă relevantă 2: 2 onoruri din Marea Britanie sau un grad echivalent. Programul de masterat este oferit în limba engleză, necesitând cunoștințe de limba engleză la un nivel adecvat.

Solicitați intrarea

Cererile pentru programul de masterat Management global al afacerilor durabile pentru anul universitar 2021-2022 pot fi depuse în Studielink începând cu aprilie 2021 (data aproximativă).

Sarcina de studiu

Programul de masterat Managementul durabil al afacerilor globale este un program cu normă întreagă, 1,5 ani (90 de credite CE). Se compune din 6 sferturi (68 de săptămâni). Sarcina totală de studiu pe săptămână este de 37 de ore. Cantitatea totală de muncă pe parcursul întregului an constă în 2520 de ore.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Despre Școală

Întrebări