Keystone logo
Amsterdam University of Applied Sciences

Amsterdam University of Applied Sciences

Amsterdam University of Applied Sciences

Introducere

Amsterdam University of Applied Sciences (AUAS) are sediul în Țările de Jos, în orașul Amsterdam. Amsterdam este un oraș cosmopolit în care 175 de naționalități diferite trăiesc și lucrează împreună și unde limba engleză este vorbită în mare măsură. Orașul este un focar de educație și cercetare în toate domeniile imaginabile: cultură și societate, comerț, logistică, aviație, transport maritim, TIC, sport, sănătate, educație și multe altele. La AUAS profităm din plin de această bogăție de oportunități pentru a oferi cea mai bună educație posibilă și pentru a produce cercetări de ultimă oră.

Sectorul de afaceri are nevoie de absolvenți care au atât experiență interculturală, cât și internațională (muncă/studiu). Din acest motiv, AUAS se asigură că internaționalizarea este integrată integral în programele noastre educaționale și activitățile de cercetare ale școlilor noastre.

AUAS formează profesioniștii de mâine. Cercetarea orientată practic este o componentă importantă a programelor educaționale oferite de școlile noastre. Cercetarea noastră abordează întotdeauna o problemă din lumea reală din domeniul profesional și desfășurăm cercetarea în strânsă colaborare atât cu cadre universitare, cât și cu profesioniști care lucrează în disciplina respectivă. Avem un comitet executiv comun cu Universitatea din Amsterdam (UvA), iar cooperarea noastră strânsă cu UvA este deosebit de valoroasă în scopuri de cercetare.

Statistică

AUAS este format din șapte școli. Avem un total de 43.000 de studenți și oferim un total de 80 de programe de licență și master.

Avem 250 de institute partenere din 50 de țări diferite și contribuim la diverse proiecte educaționale, cum ar fi dezvoltarea curriculară, proiecte de cercetare, schimburi de studenți/profesori și stagii de muncă într-un domeniu internațional de lucru. Acest lucru asigură că educația oferită de AUAS este cu adevărat orientată internațional.

  Admitere

  Iată ce trebuie să faceți pentru a aplica la AUAS ca student internațional - și pentru a vă asigura sosirea cu succes la Amsterdam. Nu toți pașii sunt relevanți pentru fiecare student, așa că vă rugăm să-i verificați cu atenție.

  Cerinte pentru viza

  Vă rugăm să consultați mai multe informații despre procesul de solicitare a permisului de ședere mai jos.

  Burse și finanțare

  Studenții internaționali de la AUAS pot aplica pentru o serie de burse.

  Acreditări

  Acreditat EFMD EquisAcreditat AACSB

  Locații

  • Amsterdam

   Amsterdam University of Applied Sciences Fraijlemaborg 133 1102 CV Amsterdam , 1102 CV, Amsterdam

  Întrebări