Keystone logo
Amsterdam Tech

Amsterdam Tech

Amsterdam Tech

Introducere

Alăturați-vă unei comunități înfloritoare de talente și companii vizionare. Împreună vom fi pionieri în învățarea bazată pe muncă pentru economia digitală.

Abordarea și metodologia noastră sunt înrădăcinate într-o activitate de bază - programul de educație complet. Oferim experiențe de învățare interactive și experiențiale.

Nu folosim o abordare tradițională în clasă. Fără examene, fără prelegeri, fără profesori. În schimb, ne concentrăm pe obținerea abilităților de domeniu (tehnice) și de conducere care sunt la cerere pe piața muncii, vă ajutăm să vă construiți un portofoliu prin sarcini practice și proiecte și vă punem în legătură cu facilitatori și mentori cu experiență directă în domeniu.

Iată cum inovăm experiența de învățare:

Pathways dincolo de programe

Pregătiți-vă pentru un viitor luminos. Alegeți una dintre căutările noastre Pathways .

Campus Oriunde

Cea mai înaltă flexibilitate - învățați unde vă aflați cu platforma noastră de învățare digitală și experiențială.

Învățarea pentru întreaga persoană

Abilități de master tehnologic, îmbunătățirea abilităților de conducere și a oamenilor, bucurie în echipă și construirea relațiilor.

Pathways noastre de talente

Învățați pe măsură ce exersați și obțineți o diplomă universitară la locul de muncă. Alăturați-vă Talent Acceleratorul pentru a vă facilita intrarea pe piața muncii olandeză și europeană.

Pe scurt

Metodologia noastră unică de învățare vă permite să vă câștigați gradul în timp ce practicați abilitățile prin:

 • Ateliere săptămânale
 • Grupuri săptămânale de învățare cu acțiune
 • Proiecte și misiuni bazate pe muncă
 • Mentorat la cerere
 • Bimensual, în primăriile universitare

Experiența Amsterdam Tech Learning este potrivită pentru tine?

Va trebui să merg într-un campus?

Nu, platforma noastră online și atelierele cu fracțiune de normă/grupurile de învățare prin acțiune/mentorat vă permit să lucrați în timp ce studiați.

Unul din lucrurile pe care le doresc cu adevărat în educația mea este cineva care știe lucrurile și va lucra cu mine.

Amsterdam Tech se referă la învățarea socială, unde veți avea ocazia să vă alăturați unei comunități de cursanți, mentori și facilitatori, prin ateliere, mentorat și grupuri de învățare prin acțiune.

Eu nu sunt un academician - eu sunt mai mult mâna-pe. Este această școală potrivită pentru mine?

Accentul nostru pe învățarea bazată pe proiecte îl face ușor și accesibil pentru persoanele a căror putere este în învățarea practică.

Amsterdam ca hub

Amsterdam este una dintre primele 3 regiuni economice cu cea mai rapidă creștere din Europa. În calitate de partener al Consiliului Economic din Amsterdam și membru fondator al TechConnect, ne-am angajat să aducem talent tehnologic global în regiunea Amsterdam.

Acreditare

Acreditarea internațională

Amsterdam Tech este acreditat de Serviciul de acreditare pentru școli, colegii și universități internaționale (ASIC), care este un organism independent care oferă servicii de acreditare pentru colegii independente, de învățământ superior și superior.

Acreditarea ASIC ajută elevii și părinții să facă o alegere mai informată. De asemenea, va ajuta o școală, un colegiu, o universitate, un furnizor de formare sau un furnizor de educație la distanță, să demonstreze studenților internaționali că sunt o instituție de înaltă calitate.

Amsterdam Tech oferă credite și diplome printr-un parteneriat de validare cu European Leadership University, care funcționează cu aprobarea Ministerului Culturii și Educației și a Consiliului de Planificare, Evaluare, Acreditare și Coordonare a Învățământului Superior din Nicosia, Cipru de Nord. Deși diplomele acordate sunt recunoscute și acreditate la nivel internațional ca diplome europene, ele nu conduc la o diplomă olandeză locală bazată pe Legea olandeză privind învățământul superior și cercetarea științifică (WHW)

Instituție acreditată internațional ASIC

197675_Accredited-Logo-Large-2023-2025.jpg

Amsterdam Tech a fost acreditat de Serviciul de Acreditare pentru Școli, Colegii și Universități Internaționale (ASIC), ceea ce o face prima acreditare internațională pentru instituție.

ASIC este un organism independent de asigurare a calității cu sediul în Marea Britanie, specializat în evaluarea calității furnizorilor de educație din întreaga lume. Funcționează în peste 60 de țări și lucrează cu guverne și instituții pentru a îmbunătăți calitatea educației. Ei au criterii stricte pentru a evalua sistemele instituționale de învățământ din întreaga lume.

Câștigător al premiilor Real Leaders Impact 2023

197676_2023RLImpactAwards_WinnerLogo1-1024x1007.png Amsterdam Tech a fost desemnată câștigătorul premiilor Real Leaders Impact 2023. Un premiu global care recunoaște organizațiile pentru angajamentul lor real de a provoca schimbări durabile în lume. Universitatea a fost aleasă pe baza angajamentului său de a promova o cultură a conducerii etice, durabilității și diversității, dând astfel studenților abilități și cunoștințe valoroase care îi vor pregăti pentru cariere de succes într-o societate globală din ce în ce mai interconectată.

Premiul de evaluare cu 5 stele de către QS Stars

197679_5star-qsraing.png Amsterdam Tech a primit un rating de 5 stele pentru învățarea online de către QS Stars, o agenție de top în domeniul educației la nivel mondial. Acest premiu recunoaște angajamentul excepțional al Amsterdam Tech de a oferi educație online de înaltă calitate studenților din întreaga lume. Programele online ale Amsterdam Tech au fost evaluate pe mai multe criterii, inclusiv calitatea predării, sprijinul studenților, resursele online și metodele de evaluare.

Instituție înregistrată CRKBO în Țările de Jos

177762_crkbo_instelling.jpg

Amsterdam Tech este recunoscută oficial și înregistrată la CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). CRKBO („Registrul central Kort Beroepsonderwijs” în olandeză) este Registrul central pentru educația profesională scurtă.

Admiterea în acest registru este exclusiv instituțiilor de învățământ care funcționează în conformitate cu codul de calitate și reglementările stabilite de guvernul olandez pentru legislația fiscală și în cadrul orientărilor Uniunii Europene pentru educația profesională de calitate.

Înregistrarea are loc numai după trecerea cu succes a unui audit de către un organism independent desemnat de guvernul olandez (CPION- Centrum Post-Initieel Onderwijs sau Centrul pentru Educație Post-Inițială).

Recunoscut și listat în NARCIS

177763_narcis-logo.png Amsterdam Tech a anunțat cu mândrie că este recunoscută ca instituție de cercetare a UE cu statut de sponsorizare a cercetării în conformitate cu Directiva (UE) 2016/801 și, de asemenea, este listată în Sistemul național de informații de cercetare și colaborări academice (NARCIS). NARCIS este o bază de date lider online cu date și publicații de cercetare științifică olandeză. Acesta indexează seturi extinse de date și publicații, inclusiv o mare parte a lucrărilor cu acces deschis.

Mărturii studențești

Locații

 • Amsterdam

  Amsterdam, Ţările de Jos

 • Famagusta

  Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, 99500, Famagusta

  Întrebări