Keystone logo
AMLOTUS Language & Professional School

AMLOTUS Language & Professional School

AMLOTUS Language & Professional School

Introducere

CURSURI AMLOTUS

General ESL

Scopul acestui curs este de a dezvolta capacitatea elevilor de a înțelege și produce sunetele de bază, vocabularul și modelele de propoziții ale englezei americane.

ESL academic

Scopul cursului Academic ESL este de a dezvolta abilități academice de citire și scriere prin examinarea unei game largi de materiale de lectură și dezvoltarea de eseuri.

Engleză intensivă pentru afaceri

Scopul acestui curs este de a dezvolta capacitatea studenților de a înțelege și utiliza terminologia afacerii și a locului de muncă pentru a comunica eficient, într-un cadru de afaceri.

Curs electiv

Cultura americană, Evenimente curente

Scopul cursurilor elective este de a se concentra pe studenții care funcționează cu succes în limba engleză în scopuri specifice. Cursurile elective se extind pe interesele dvs. și oferă lecții care au un domeniu multicultural și intercultural și sunt liniare în ordine.

Curs de pregătire iBT TOEFL

Scopul acestui curs este de a dezvolta în continuare capacitatea și încrederea studenților în examenele TOEFL iBT și strategiile de luare a testelor. Oferim GRATUIT test computerizat TOEFL iBT.

Program certificat TESOL

Scopul programului de certificat TESOL este de a oferi persoanelor care sunt interesate să predea abilități și strategii fundamentale ESL sau EFL pentru a avea succes în clasă. Programul echipează studenții cu o bază în achiziționarea limbajului, metodologia ESL și îi pregătește pentru studii suplimentare sau dezvoltare profesională.

Locații

  • New York

    500 8th Ave, 909, 10018, New York

Programe

Întrebări