Keystone logo
American University Of Puerto Rico

American University Of Puerto Rico

American University Of Puerto Rico

Introducere

FILOZOFIE

American University Of Puerto Rico este o instituție non-profit de învățământ superior care deservește populația de studenți tradiționali și netradiționali din zonele nordice și centrale din Puerto Rico. Datorită convingerii sale în puterea transformatoare a educației, American University Of Puerto Rico oferă tuturor studenților un serviciu excelent și posibilitatea de a se educa într-un mediu academic riguros angajat în dezvoltarea lor. Calitatea academică a American University Of Puerto Rico se bazează pe principiile care guvernează învățământul superior liberal și umanist și care promovează formarea cuprinzătoare și învățarea pe tot parcursul vieții. De asemenea, instituția este dedicată formării absolvenților care se disting la locul de muncă prin calitatea performanței lor.

MISIUNE

Educați pentru un management de succes în domeniul profesional, antreprenoriat și exercitarea responsabilă a îndatoririlor cetățenești.

VIZIUNE

Să fie recunoscut ca o universitate axată pe student, inovatoare și eficientă în predarea sa, actualizată în oferta sa curriculară, integrată în comunitatea sa și constructor de alianțe strategice cu sectoarele socioeconomice legate de interesele și nevoile studenților săi, din Puerto Rico societate. și comunitatea globală.

Locații

  • Hato Tejas

    Hato Tejas, Puerto Rico

    Întrebări