Keystone logo
American University of Barbados

American University of Barbados

American University of Barbados

Introducere

American University of Barbados , Școala de Medicină cu campusul său situat în Wildey, Barbados este o alegere populară atunci când revizuiește opțiunile de a studia medicina în Caraibe. AUB oferă studenților săi un curriculum medical cuprinzător și o educație de calitate. Școala medicală este acreditată de CAAM-HP și de Consiliul de acreditare Barbados (BAC). Este, de asemenea, listat de Federația Mondială pentru Educație Medicală (WFME) și Fundația pentru Promovarea Educației și Cercetării Medicale Internaționale (FAIMER) în Directorul Mondial al Școlilor Medicale. Astfel, diplomele de absolvent AUB sunt recunoscute în întreaga lume.

Modelul exemplar de educație al AUB cuprinde un curriculum integrat bazat pe SUA cu pregătire extinsă USMLE, programe de cercetare și evenimente bazate pe comunitate într-un mediu multi-cultural care educă studenții într-o varietate de discipline academice și profesionale, ducând la o perspectivă mai largă și mai bogată experiență de învățare. Programele sunt conduse de profesori dedicați și cu experiență, care combină instruirea riguroasă a clasei cu mentoratul. AUB își încurajează studenții să devină furnizori de asistență medicală competenți și, din moment ce diplomele sale sunt recunoscute la nivel global, deschide Pathways către multe țări. Curriculumul școlii medicale exemplifică inovația folosind instrumente de învățare de înaltă tehnologie, iar entuziasmul său ingenios are ca scop educarea tinerilor absolvenți de medicină și pregătirea acestora ca următoarea generație de lideri din domeniul sănătății. În timpul programului de știință clinică (rotații) studenții participă la îngrijirea pacientului supravegheată rotind prin diferite specialități medicale. AUB analizează continuu oportunitățile de a extinde expunerea clinică a studenților noștri din Statele Unite și alte țări.

Învățarea în clasă întâlnește experiența din lumea reală, care completează cursurile cu experiența practică la clinica noastră comunitară din campus. Oferă studenților posibilitatea de a interacționa cu pacienții și alți profesioniști din domeniul sănătății încă de la începutul călătoriei lor medicale. Se pune un accent considerabil pe dezvoltarea trăsăturilor de profesionalism și umanism, precum și pe angajamentul față de comunitate și diversitatea culturală pe tot parcursul studiului.

AUB oferă studenților o platformă pentru a se dezvolta holistic, în timp ce mediul său propice le face mai ușor să se adapteze la cultura caraibiană. Pe lângă oferirea unei educații de calitate, AUB se străduiește să se asigure că studenții săi cresc în plan academic, profesional și social. Aceste caracteristici credem că vor vedea în curând American University of Barbados evoluând ca unul dintre cele mai căutate nume din domeniul medicinei și, de asemenea, escaladează scara din clasamentul școlilor de medicină din Caraibe. Școala urmează un proces holistic de admitere în care comitetul de admitere evaluează studenții potențiali pe baza creditelor lor academice. Cu o politică de admitere continuă, cererile sunt acceptate pe tot parcursul anului, cursurile începând în ianuarie, mai și, respectiv, septembrie.

Motto

„Cunoaștere pentru viață”

Viziune

AUB aspiră să producă absolvenți de medicină care să fie sensibili din punct de vedere emoțional și cultural, cu competențe de talie mondială, astfel încât să poată fi apreciați și respectați ca cetățeni responsabili. Scopul universității nu este numai de a produce medici cu cunoștințe clinice bune, ci și de a le insufla etică și valori prin care își pot trata pacienții cu o atingere umană.

Misiune

AUB încearcă să ofere educație medicală de talie mondială cu tehnologie avansată și inovatoare într-un mediu care favorizează cercetarea apreciativă, sensibilitatea umană și cercetarea colaborativă menită să reducă suferința și durerea umană.

Caracteristici cheie: De ce să alegeți AUB

 1. Metodologie de integrare structurată
  Predarea prin metodologie de integrare structurată și învățare bazată pe probleme.
 2. Centrul de jocuri medicale
  Centrul de animație, simulare și jocuri medicale 3D.
 3. Burse
  Taxă accesibilă pentru programul MD cu opțiuni pentru burse.
 4. Comunitate studențească diversă
  Experiența de a studia într-o unitate formată dintr-o comunitate diversă de studenți care permite conștientizarea practicilor culturale variate.
 5. Curriculum aprobat de SUA
  USMLE a concentrat predarea cu stil SUA și curriculum aprobat.
 6. Rotații clinice
  Rotații clinice în SUA și în alte țări.
 7. Profesioniști din domeniul medical
  Studenții AUB se pot exersa ca profesioniști medicali oriunde, după examinarea necesară a țării la alegere.
 8. Licență medicală
  Licență medicală pentru absolvenții din SUA și alte țări după finalizarea cu succes a USMLE STEP 1 și 2.
 9. Testul de screening al MCI
  Absolvenții AUB de origine indiană pot practica profesioniști din domeniul medical în India după ce au participat la testul de screening MCI.
 10. Cărți și jurnale
  Acces la peste 10.000 de cărți și reviste din biblioteca online.

Locații

 • Bridgetown

  Bridgetown, Barbados

  Programe

  Întrebări