Keystone logo
American University in Bulgaria

American University in Bulgaria

American University in Bulgaria

Introducere

Primul stil american, limba engleză, arte liberale instituție de învățământ din Europa de Est, Universitatea Americana din Bulgaria (AUBG) este o asociație de cooperare unic stabilit cu sprijinul SUA și guvernele Bulgariei, Institutul pentru o Societate Deschisă, și Universitatea din Maine.

AUBG este o finanțare privată, non-profit institutie. Școlarizare și private donații, precum și subvenții, finanțarea activităților sale educaționale. Ea a deschis porțile din septembrie 1991, cu o clasă de primul an de 208 elevi și 16 membri ai facultăților cu normă întreagă.

De atunci, orașul plin de viață Blagoevgrad în sud-vestul Bulgariei, a devenit un refugiu de excelență academică, creativitatea și diversitatea culturală. In zilele noastre, în jur de 1100 de elevi curioși, dedicați și talentați din peste 40 de tari se reunesc pentru a trăi și de a studia într-o comunitate de susținere și în siguranță și se cufunda în prima rata americană educația noastră de arte liberale.

membri ai facultăților de clasă mondială provin de la școlile de top din cinci continente, pentru a crea un mediu de învățare inovatoare și lumea reală, care este unic în Europa. În întreaga arte, științe umaniste, afaceri și tehnologie, studenții AUBG sunt liberi să aleagă propriile lor domenii de studiu și a stabilit propriul curriculum.

Ele se dezvolta în lideri și curioși de compasiune, creativi în rezolvarea problemelor și cetățenilor responsabili la nivel mondial. Studenții noștri au o reputație de succes în cariera lor și în studii postuniversitare, cu multe se întâmplă în școli și angajatori de conducere din lume, și toți fiind membri valoroși ai rețelei noastre strâns unit la nivel mondial de absolventi.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Blagoevgrad

    AMERICAN UNIVERSITY IN BULGARIA - SOFIA Elieff Center for Education and Culture 1 Universtitetski Park St., Studentski Grad,

Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări