Keystone logo
American University (Universidad Americana (UAM))

American University (Universidad Americana (UAM))

American University (Universidad Americana (UAM))

Introducere

Universitatea Americană este o instituție privată de învățământ superior care apare ca răspuns la nevoile adulților care lucrează, adică acei lucrători care investesc timp și bani cu efort, sacrificându-și timpul liber și timpul de socializare, în funcție de studiile lor.

De aceea ne considerăm o instituție care își înțelege studentul și încearcă să le ofere toate facilitățile pentru o înțelegere adecvată a cunoștințelor, garantându-le în orice moment calificările academice necesare pentru a face față în mod adecvat nevoilor mediului în care, de acum înainte , multe sunt despachetate.

Această practică permite studentului UAM să se simtă ca o persoană care își construiește propriile cunoștințe cu ajutorul unui facilitator, un profesionist care este profesor și care știe să învețe și să înțeleagă nevoile adulților.

Trebuie remarcat faptul că calitatea predării nu este pusă la îndoială deoarece cadrele noastre de profesori sunt o reflectare fidelă a unei selecții riguroase bazate pe ceea ce este oferit de UAM, nu suntem cea mai dezvoltată universitate tehnologică, ci cea care reușește să stabilească o echilibru adecvat între tehnologie și capacitățile individului. Mediul în sine, la fel ca tehnologia „în sine”, nu reușește să dezvolte individul, ci mai degrabă, această dezvoltare va fi dată grație capacității și încurajării pe care profesorii le realizează la elev.

Locații

  • Panama City

    Panama City, Panama

    Întrebări