Keystone logo
American Film Institute

American Film Institute

American Film Institute

Introducere

O Institutul American de Film este America promisiunea de a păstra moștenirea imaginii de mișcare, pentru a onora artiștii și activitatea lor și de a educa urmatoarea generatie de povestitori. Ca o organizatie non-profit de arte educaționale, AFI prevede lider în film și televiziune și este dedicat inițiativelor care se angajează trecutul, prezentul și viitorul artelor de imagine în mișcare. AFI Arhiva și Catalog AFI filmelor artistice păstra moștenire a patrimoniului cinematografic al Americii pentru generațiile viitoare, Care cuprinde imagini de rare din întreaga istorie a imaginii în mișcare și compilarea o înregistrare de autoritate a primilor 100 de ani de film american.

AFI onoruri de film și de televiziune artiști și munca lor, prin găzduirea o varietate de programe și evenimente anuale speciale, inclusiv Premiul AFI Life și AFI PREMII. Premiul AFI Life a ramas cea mai mare onoare pentru o carieră în film și demonstrează puterea enormă și arta filmului. AFI Awards, al Institutului de 21 de film și televiziune din secolul al almanah, celebrează filmele cele mai remarcabile și a programelor de televiziune ale anului și echipele de creație din spatele lor într-o atmosferă non-competitivă. AFI salută realizatori și de film deopotrivă cu amatorii de expoziții de film pe tot parcursul anului; AFI DOCS, Prezintă cinci zile de documentare internaționale și este singurul festival din Statele Unite ale Americii dedicate proiectii si evenimente care leaga publicul, regizori și lideri politici din Washington, DC; Teatrul Silver AFI si Centrul Cultural oferă programare pe tot parcursul anului, în zona Washington, DC; AFI FEST prezentat de Audi, casetă de prezentare a Institutului pentru cele mai bune filme festival al anului și o oportunitate pentru regizorii de master și artiști emergente să vină împreună cu publicul în inima de la Hollywood. AFI FEST este singurul festival de statura, care este liber pentru public. AFI's notabile 100 DE ANI ... 100 liste FILME reintroducă filmele americane clasice pentru milioane de iubitori de film din întreaga lume.

AFI educă următoarea generație de povestitori la cele mai AFI Conservatorul, Care a fost recunoscut în mod constant ca fiind una dintre școlile din lume de film de top. absolventi de colaborare, hands-on de mediu de producție, cu accent pe povestitor se mândrește aclamat Conservatorul, printre care Darren Aronofsky, Patty Jenkins, Janusz Kaminski, Heidi Levitt, Matthew Libatique, David Lynch, Terrence Malick, Wally Pfister, Robert Richardson, Ed Zwick si multe, multe altele. AFI Conservatorul oferă un master de doi ani de Arte Frumoase în șase discipline: Cinematografie, regie, editare, Producere, Design de producție și scenaristică.

Consiliul de administrație prestigios, prezidat de Sir Howard Stringer, iar Consiliul de administrație, prezidat de Bob Daly, impreuna cu presedintele si CEO Bob Gazzale, este format din figuri cheie din industria de divertisment, de afaceri și comunități academice care ghidează AFI. Ca o organizatie non-profit de invatamant, se bazeaza pe sprijinul financiar generos de mișcare entuziaști de arte imagine ca tine pentru a oferi fonduri pentru programele și inițiativele sale. deveni un AFI membru astăzi și joacă rol în păstrarea precum și a face istoria filmului american.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Los Angeles

    American Film Institute 2021 North Western Avenue, CA 90027-1657, Los Angeles

Întrebări